İsim Şehir Online Kelime Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İsim Şehir Online Kelime Oyunu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLuizapp Game
  • DilTürkçe
  • Boyut16M
  • Versiyon1.0.3
İsim Şehir Online Kelime Oyunu Apk indir

İsim Şehir Online Kelime Oyunu Apk indir

İsim Şehir Online kelime oyunu Apk indir, Android kelime oyunu isim, şehir, hayvan ve bitki kelimeleri söylenerek oynanır. Online oyuncular bir kelime söyler...

İsim Şehir Online kelime oyunu Apk indir, Android kelime oyunu isim, şehir, hayvan ve bitki kelimeleri söylenerek oynanır. Online oyuncular bir kelime söyler ve sırasını beklerken oyun devam eder.

İsim Şehir Online Kelime Oyunu Açıklaması

İsim Şehir Online Kelime Oyunu APK indir, dört farklı kategoride (isim, şehir, hayvan, bitki) bir kelime ile başlar ve sırayla diğer kategorilerden bir kelime söylenir. Her yeni kelime önceki kelimenin son harfiyle başlamalıdır. Oyun online olarak oynandığı için, yazılı olarak devam eder ve her katılımcı sırayla bir kelime ekler.

İsim Şehir Hayvan Bitki Online Kelime Oyunu, oynamaya başlamak için, her oyuncu sırayla bir kelime söyler. İlk oyuncu bir kelime söyler ve diğer oyuncular bu kelimenin son harfiyle başlayan bir kelime söyler. Kelimeleri belirli kategorilerden seçerek oynamak isteyebilirsiniz. Örneğin, ilk kelime bir isim olabilir, sonra bir şehir, sonra bir hayvan ve en son bir bitki söylenir. Online olarak oynandığı için, kelimeyi yazarak oynayabilirsiniz. Her oyuncu sırası geldiğinde bir kelime ekler ve oyun böyle devam eder.

İsim Şehir Online Kelime Oyunu APK Android cihazlarda oynanabilir. Sırayla bir kişi tarafından verilen bir kelime üzerinden devam eden bir kelime oyunudur. İlk kişi bir isim veya şehir adı verir, ikinci kişi bu kelimenin son harfi ile başlayan bir kelime söyler ve oyun bu şekilde devam eder. Online oynandığı için burada yazışma yoluyla devam ediyoruz.