İşBank İşLegends Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İşBank İşLegends Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTürkiye İş Bankası A.Ş.
  • DilTürkçe
  • Boyut125 MB
  • Versiyon0.2.8
İşBank İşLegends Apk indir

İşBank İşLegends Apk indir

İşBank İşLegends APK indir Android oyun, Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen bir online yarışma programıdır. Bu yarışma programı, katılımcıların genel kültür, spor, tarih,...

İşBank İşLegends APK indir Android oyun, Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen bir online yarışma programıdır. Bu yarışma programı, katılımcıların genel kültür, spor, tarih, sanat, sinema, müzik gibi birçok farklı alanda bilgi sahibi olup, bu bilgileri yarıştıkları diğer katılımcılara karşı kullanarak kazanç elde etmelerini sağlamaktadır. İşLegends APK indir Android online yarışma programı, İş Bankası müşterilerinin yanı sıra müşteri olmayan tüm bireylerin de katılımına açıktır. Yarışmada başarılı olan katılımcılar, ödüllü sorulara doğru cevap vererek para ödülü kazanma fırsatı yakalarlar.

İşBank İşLegends Oyunu Nasıl Oynanır?

İşBank İşLegends online yarışmasına katılmak için İş Bankası müşterisi olmak zorunlu değildir. Aşağıdaki adımları takip ederek yarışmaya katılabilirsiniz:

  1. İlk olarak, İşBank İşLegends web sitesine girin ve üye olun.
  2. Üye olduktan sonra, yarışma saatleri içinde (genellikle hafta sonları) siteye giriş yapın.
  3. Yarışma başladığında, size sorulan sorulara doğru ve hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışın. Sorular genellikle genel kültür, spor, tarih, sanat, sinema, müzik gibi birçok farklı alanda olabilir.
  4. Her doğru cevap için belirli bir puan kazanacaksınız ve bu puanlar yarışma sonunda ödül kazanmak için kullanılacaktır.
  5. Yarışmanın sonunda, en yüksek puanı alan katılımcılar para ödülü kazanır. Para ödülleri genellikle yarışmanın toplam ödül havuzuna göre değişir ve kazananlar arasında paylaştırılır.

İşBank İşLegends APK indir Android yarışması, genellikle İş Bankası tarafından duyurulur ve yarışma saatleri değişebilir. Yarışmaya katılmak için ihtiyacınız olan tek şey, internete bağlı bir bilgisayar veya mobil cihazdır.

İşBank İşLegends Apk indir