NetDrive İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

NetDrive

NetDrive

NetDrive indir, ücretsiz dosya yedekleme ve silinen dosyaları kurtarma programı NetDrive uzaktan bulut depolama bağlantı aracı son sürümünü indirin. NetDrive ücretsiz dosya yedekleme...

NetDrive indir, ücretsiz dosya yedekleme ve silinen dosyaları kurtarma programı NetDrive uzaktan bulut depolama bağlantı aracı son sürümünü indirin.

NetDrive ücretsiz dosya yedekleme dosya kurtarma programı Windows ve android işletim sistemlerinde çalışabilen yazılımdır. Sitemizden ücretsiz bir şekilde indirebilmmek için aşağıdaki hemen indir butonuna tıklayarak download 1 sekmesine de tıkladığınızda otomatik olarak indirme işlemi başlar. Şimdi sizlere NetDrive ücretsiz yedekleme programının özelliklerinden ve tanıtımından bahsedelim.

NetDrive Ücretsiz Son Sürüm indir

NetDrive Dropbox, SkyDrive, CloudMe ve Box gibi bir çok profesyonel dosya klasör yedekleme depolama programı olma özelliği taşımaktadır. WebDav ve FTP sunucularında NetDrive programı site yöneticisi ile kayıtlıdır. Gelişmiş düzeydeki ayarlanabilir menüleri bulunmaktadır. Güvenli işlev görebilmesi çalışabilmesi için HTTPS bağlantıları vardır ve gelişmiş düzeydeki menülerinde ayarlanabilir. Yapılandırma özelleştirme ayarlarını istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

İnternet Explorer tarayıcı ile çalışabilir kontrol işlemleri yapılabilir. NetDrive ücretsiz dosya ve klasörleri şeçip programı üzerine doğru çekip bırakarak dosya transfer işlemini yapar. Depolamaya attığını filmleri programın için önizleme yaparak küçük bir izlenim sunar böylece hangi film olduğunu filmin ana içeriğinin ne olduğunu daha kolay bir şekilde bilmiş olacaksınız.

NetDrive ücretsiz yedekleme ve bulut depolama bağlantı programı Windows işletim sisteminin başlangıcında programın otomatik açılabilmesi için seçeneklerden ayarlanabilir. Masaüstünde simge üzerinde de erişim sağlayabilirsiniz. Ücretsiz araç uygulamaları sunar bunlar şunardır: Xcopy ve dir gibi ünlü komutlar ile kullanıma girer. DOS sistemi ile destek vererek en iyi hizmeti sizlere vermeye çalışır.

NetDrive Dosya Yedekleme Programı Özellikleri

  • Ücretsiz ve sınırsız kullanımı vardır.
  • Android cep telefonların da da kullanılabilir.
  • Windows tüm işletim sistemlerinde çalışır.
  • Bütün dosyaları depolama işlemini yapar.
  • Bütün tarayıcılarda çalışabilir.
  • Güvenli profesyonel bir yazılımdır.
  • Sitemizden indirmek bedavadır.
  • Silinen her türlü dosyları kurtarma işini yapar.

NetDrive Nasıl Kullanılır Video Anlatımı

Aşağıdaki videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz değerli kullanıcılarımız çünkü izlemeniz halinde NetDrive nedir ne işe yarar nasıl kullanılır gibi sorularının tüm yanıtını aşağıda bulabileceksiniz. İzlerseniz özelliklerini ve kullanımının nasıl olduğunu en iyi şekilde göreceksinizdir. Şimdiden kolay gelsin iyi günlerde kullanmanız dileğimle. Daha fazla sıkıştırma yedekleme programlarını kategorimize giriş yaparak buradan indirebilirsiniz. Sıkıştırma yedekleme programları

NetDrive Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdrive.ndmobile&referrer=utm_source%3Dindirvip.com