BlueStacks indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

BlueStacks indir

BlueStacks indir

BlueStacks indir, Android emülatörü BlueStacks Android APK oyunları ve uygulamaları Windows Pc’de açma uygulamasıdır. Bu sayede Android APK dosyalarını bilgisayarda açarak oyunları oynayabilir...

BlueStacks indir, Android emülatörü BlueStacks Android APK oyunları ve uygulamaları Windows Pc’de açma uygulamasıdır. Bu sayede Android APK dosyalarını bilgisayarda açarak oyunları oynayabilir ve Android uygulamalarını BlueStacks ile açarak kullanabilirsiniz.

BlueStacks indir, Android telefonlar veya tablet için uygun olan ve sevilen pek çok program bilgisayarda yazılım farklılığından dolayı kullanılamamaktadır. Bu farklılığı telafi etmek ve Android programların bilgisayarlarda da kullanılabilmesi için bir yazılım firması tarafından özel olarak tasarlanmış olan program BlueStacks android emulator, çok sevilen Android programları Candy Crush, Temple Run, Messenger gibi programların bilgisayarlarda sorunsuzca çalışmasını sağlar.

BlueStacks Android Emülatörü indir

Kendi orijinal sitesinden BlueStacks ücretsiz indirmek mümkün olduğu gibi, internet tarayıcısına yazmak da programın sorunsuzca bulunmasını ve bilgisayara ücretsiz olarak indirilmesini sağlamaktadır.

Bluestacks Hangi Bilgisayarlara Kurulabilir?

Her türlü bilgisayara BlueStacks Pc kurabilmek mümkündür, ancak dikkat edilmesi gereken nokta bilgisayarın işletim sistemidir. Windows 10, Windows 7 ve Windows 8 yüklü olan her türlü masaüstü bilgisayar veya tablette bu program doğru olarak yüklenir ve çalıştırılabilir. Aynı zamanda işletim sistemi Mac olan programlar da bu programı hatasız bir şekilde çalıştırabilir.

Bluestacks Nasıl Kurulur ve Kullanılır?

Bilgisayar üzerinden BlueStacks android emülatörü indirilir ve program gerekli komutlar takip edilerek bilgisayara kurulur. Kurulumun tamamlanmasının ardından masaüstünde BlueStacks’e ait bir kısayol meydana gelmiştir. Bu kısayolun çalıştırılmasının ardından programın ana sayfası ekrana gelir.

BlueStacks Android telefonlarda olduğu gibi Bluestacks android emülatörü programında da öncelikli olarak Google hesabı eklemek gerekmektedir. Mevcut bir hesap var ise o hesap kullanılabilir, mevcut bir hesap yok ise yeni bir hesap oluşturularak oturumun açılması sağlanır.

Oturumun açılmasının ardından program kullanılmak üzere hazırdır. Tıpkı Android telefon veya tabletlerde olduğu gibi arama sekmesine istenilen programın adı yazılır. Programın bulunmasının ardından bilgisayara bu oyun yüklenerek çalıştırılabilir. Android Uygulamalarını Windows’a çevirme uygulaması sayesinde istediğiniz mobil oyunları rahatlıkla bilgisayar ortamında oynayabiliyorsunuz.

Programın artık masaüstü PC’yi veya laptopu Android bir cihaza dönüştürmüş ve istenildiği gibi kullanılmak üzere hazırlanmıştır.

Android oyunlarını bulutta oyna: https://x.bluestacks.com/?utm_source=www.bluestacks.com&utm_campaign=home-page-tr&utm_medium=play-on-cloud-button&locale=tr#/cloudGames