Facebook Android İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Facebook Android

Facebook Android

Facebook Android APK indir, Facebook ile ücretsiz mesaj gönderme, sesli ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Facebook APK indirip paylaş, beğen ve yorum yap. Facebook,...

Facebook Android APK indir, Facebook ile ücretsiz mesaj gönderme, sesli ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Facebook APK indirip paylaş, beğen ve yorum yap.

Facebook, dünya üzerinde en fazla kullanılan sosyal medya ağları arasında en çok kullanılanı olan Facebook, uzun zaman önce mobil kullanıcılar için de Android bir uygulamayı piyasaya sürmüştür. Resmi bir uygulama olan Facebook Android indirme işlemleri Android işletim sistemlerine sahip cihazlarda Play Storedan, Facebook Android işletim sistemine sahip cihazlarda ise App Storedan indirilebilmektedir.

Facebook Android Ücretsiz indir

Yüklenen uygulamada Facebook Android APK ücretsiz web sürümü içerisinde yapılabilen her şey mobil uygulamada da yapılabilmektedir. Sohbet etmekten durum güncellemeye, fotoğraf paylaşmaktan güncelleme beğenmeye kadar her uygulama Facebook mobile Android indirenler tarafından da kullanılabilmektedir.

Facebook Android Avantajları Nelerdir?

Facebook Android APK web sürümü kullanıcılarına göre avantajlı olduğu pek çok durum bulunmaktadır. Uygulamanın bir parçası olan Facebook sohbet uygulaması üzerinden mesajlaşabilme imkânı olduğu gibi, birbirinden farklı ve hareketli ifadeler gönderilebilir, aynı zamanda ses, video ve fotoğraf gönderme ve alma işlemleri de gerçekleştirilebilir.

Facebook Android Kullanımı Nasıl Olur?

Facebook Android ücretsiz kullanışlı ve anlaşılır bir arayüzle birlikte Facebook ana akış sayfası ekrana gelecektir. Bu sayfa üzerinde Facebook’taki arkadaşların yakın zaman içerisindeki yaptığı paylaşımlar gözükecektir. Aynı akış sayfası içerisinde bakıldığında gelen bildirimler, mesajlar, arkadaşlık istekleri ve arkadaş arama alanları rahatça görülebilecektir. Aynı ekran üzerinden arkadaşların profillerine, etkinliklere, notlara ve gruplara ulaşmak da oldukça kolaydır.

Facebook mobilin akış sayfası üzerinden çevrimiçi olan arkadaşlara ulaşmak ve onlarla sohbet etmek de oldukça kolaydır. Web sürümü kadar etkili olmayan ancak yine de tüm özellikleri kendi içinde barındıran Facebook mobile Android uygulaması aranan tüm özellikleri içeriğinde barındırmakta ve bu sebeple oldukça fazla insan tarafından tercih edilmektedir.

Facebook görüntülü konuşma, sesli arama ve mesaj gönderme uygulamasıdır. Facebook APK indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.

Facebook APK indir