Google Earth İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Earth

Google Earth

Google Earth indir, 3D 360° bakış açısı sunan uydu görüntüleri sayesinde tüm dünyayı yukarıdan gör. Google Earth ücretsiz ve Türkçe son sürümünü indir...

Google Earth indir, 3D 360° bakış açısı sunan uydu görüntüleri sayesinde tüm dünyayı yukarıdan gör. Google Earth ücretsiz ve Türkçe son sürümünü indir gez.

Google’ın geliştirdiği ve bilgisayar kullanıcılarına dünya üzerindeki yerleri inceleme, arama ve araştırma imkânı sunan bir uygulama olan Google Earth, üç boyutlu şekilde dünya haritasını görme imkânı sağlayan bir yazılımdır.

Google Earth Ücretsiz Türkçe indir

Oldukça faydalı olan bir yazılım olan Google Earth indirmek için Google’ın kendi sitesi kullanılabildiği gibi, pek çok program indirme sitesi de kullanılabilmektedir. Ücretsiz bir uygulamayı indirmek için Google’a kayıtlı bir mail adresi bulundurmak gereklidir.

Google Earth Nasıl Kullanılır?

Basit ve anlaşılır bir arayüze sahip olan Google Earth ücretsiz uygulaması sayesinde dünya haritası üzerinden uydu görüntüleri izlenebilmekte ve birkaç tık ile dünya üzerinde rahatça gezme imkânı vermektedir. Dünya üzerindeki kıtaların, ülkelerin gezilebilmesinin yanı sıra özellikle aranan bir adres de arama çubuğu kullanılarak ziyaret edilebilmektedir. Ziyaret etmenin yanı sıra, gidilmek istenen konum için alternatif yol tarifleri de alınabilmektedir.

Kullanımı oldukça kolay bir program olan Google Earth Türkçe indiren herkes, programın ne kadar başarılı bir program olduğundan bahsetmekte ve insanlara oturdukları yerden biraz zaman ayırarak ve programı inceleyerek dünyayı gezme imkânı tanımaktadır.

Google Earth Ne İşe Yarar?

3D boyutlu dünya haritası programı içerisinde bulunan “tur rehberi” özelliği sayesinde, harita üzerinde incelenen kıtalar, ülkeler ve şehirler içerisinde bulunan özel yerleri gezme ve inceleme şansı da bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde dünya üzerindeki en güzel ve gezilmesi gereken yerler kolayca keşfedilebilir hale gelmiş olmaktadır.

Gezilecek görülecek yerler dışında program içerisinde bulunan “street view” özelliği sayesinde, programda sokak görünümü elde edilebilmekte ve sokak ve caddeler rahatlıkla görülebilmektedir. Bu sayede çevre sokaklarda ve caddelerde neler olduğu görünebilir ve caddelerde bulunan restoranlar, otobüs durakları, hastaneler, parklar ve birçok kamu kurumuna kolayca ulaşılmaktadır.

Google Earth yüklemek tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Yapılması gereken tek şey programı internet üzerinden bulabilmek ve bilgisayara indirerek kurmaktır.

Google Earth Android indir