Soccer Manager 2021 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Soccer Manager 2021 Apk indir
Soccer Manager 2021 Apk indir

Soccer Manager 2021 Apk indir

Soccer Manager 2021 APK indir, futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2021 en çok indirilen Türkçe ve ücretsiz Android futbol menajerlik oyunudur. Soccer...

Soccer Manager 2021 APK indir, futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2021 en çok indirilen Türkçe ve ücretsiz Android futbol menajerlik oyunudur.

Soccer Manager 2021 APK indir, bir futbol menajerlik oyunu olup her yaştan oyuncu tarafından oynanabilir. Android işletim sistemli tablet ve telefonlarda oynayabileceğiniz oyunda futbolcularınızı yöneterek başarıya ulaşabilirsiniz.

Soccer Manager 2021 Oyun Özellikleri

Soccer Manager 2021 APK Android, oyununda 33 ülkedeki 800 takım yer almaktadır. Binlerce lisanslı oyuncuyu takımına alabilir ve kendi oyuncularınızı yüksek ücretlerle satarak kar edebilirsiniz.

En iyi seçimleri yapar ve takımınızı başarılı bir şekilde oluşturursanız şampiyonluk yolu gözükecektir. Soccer Manager 2021 APK indirip Android oyunda yalnızca oyuncularınızı yönetmek ile de sınırlı kalmazsınız. Takımınızın daha başarılı olması için antrenmanları planlamanın yanı sıra oyuncularınızın sosyal hayatlarını, izinlerini yönetmelisiniz. Ayrıca sağlık takiplerini yapmalı ve tesisleri geliştirmelisiniz.

Kendi karakterinizi oluşturmanın yanı sıra takımınızın forması ve stadı da seçebilirsiniz. Son derece gerçekçi olan bu oyunun 2021 versiyon 3D grafiklerle geliştirilmiştir.

Soccer Manager 2021 Android APK indir

Aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 12 dil için destek sunan Soccer Manager 2021 Android APK oyununu öğrenmek son derece kolay olacaktır. Sık sık sunulan güncelleştirmelerle daha da stabil hale gelen oyun dünyada 1 milyondan fazla kişi tarafından yüklenmiştir. Soccer Manager 2021 APK Android oyunu yükleyebilmek için cihazınızda 124 MB boş yer olması gerekmektedir.

Soccer Manager 2023 Apk indir