GFX Tool Pro İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GFX Tool Pro

GFX Tool Pro

GFX Tool Pro APK indir, PUBG ve Battlegounds oyununda 60 ve 90FPS arasında grafik değerleri almanızı sağlayan GFX Tool Pro Android cihazlarınıza ücretsiz...

GFX Tool Pro APK indir, PUBG ve Battlegounds oyununda 60 ve 90FPS arasında grafik değerleri almanızı sağlayan GFX Tool Pro Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

GFX Tool Pro, cihazınızı özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Pro versiyonu ile oldukça esnek süren bu uygulama sayesinde oyun keyfinizi arttırabilirsiniz. Her oyun için farklı grafik ayaları yapabilir ve bu sayede mümkün olan en kaliteli görüntüyü alırken ısınma ve donma gibi sorunlarla da karşılaşmazsınız.

GFX Tool Pro for PU Battlegounds – 60FPS Özellikleri

Uygulamada ülkelere göre seçebileceğiniz otomatik ayarlar bulunur. Ayrıca kendi özel ayalarınızı da kolayca yapabilirsiniz. Özellikle GFX Tool Pro PubG gibi FPS değerinin son derece önemli olduğu oyunlarda büyük yardımcınız olacaktır.

GFX Tool Pro Pubg ve Battlegounds gibi oyunlarda neredeyse 90FPS değerlerine cihazınızın özelliğine göre ulaşabilirsiniz. Cihazınızın değeri düşük olsa dahi oyunun hızlı bir şekilde oyun oynayabilmenizi sağlayacak olan uygulamanın ücretsiz ve GFX Tool Pro for Battlegounds Pro versiyonu arasında bazı ekstra özellikler bulunur. Kolay ara yüzü sayesinde ise ayarları kolayca değiştirebilirsiniz. Eğer ayalarınızdan memnun kalmazsanız otomatik sıfırlama özelliğinden faydalanmanız da mümkündür.

GFX Tool Pro Android APK indir

GFX Tool Pro Android APK dosyası cihazınızda oldukça az bir alan kaplayacak olan bu uygulamayı saniyeler içerisinde indirebilirsiniz. GFX Tool Pro Apk dosyasını indirdikten sonra cihazınıza bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemek için izin vermeniz gerekecektir. Birkaç dakika sonra uygulamayı yükledikten sonra tek tık ile başlatabilirsiniz.

GFX Tool Pro olmayan versiyonunu indirmek için burada ücretsiz Android APK dosyasını indirebilirsiniz. GFX Tool APK indir