Coin Master APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Coin Master APK

Coin Master APK

Android Coin Master APK indir, Viking köyünü inşa ederken bulacağınız coin paraları ile para kazan. Coin Master Facebook arkadaşlarınla oyna daha fazla kazan....

Android Coin Master APK indir, Viking köyünü inşa ederken bulacağınız coin paraları ile para kazan. Coin Master Facebook arkadaşlarınla oyna daha fazla kazan.

Coin Master oyunu içerisinde karakterler ile Viking köyünü inşa ederken köyünü saldırı ve akınlardan koruma mücadelesi veriyorsunuz. Coin Master Facebook ve Gmail bağlantısı yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.

Coin Master Oyunu Nasıl Oynanır

Zamanda yolculuk ederken sihirli diyarlarda dövüşerek en iyi Korsan, Savaşçı, Kral yada Hippi olmak için savaşıyorsunuz. Coin Master Android oyununda ganimet kazanmak için çarkı çevir ve para ya da altın çuvallarının üzerine gelerek ganimet kazan. Güçlü köyler inşa et ve seviyeni yükselterek sana saldırmak isteyen diğer vikinglere karşı kalkan kazan.

Coin Master oyununda ne kadar güçlü köy o kadar çok coin kazanıyorsunuz. Yakınlardaki viking köylerine saldır ve baskın düzenleyerek yağmalıyorsunuz. Ganimet ve hazine elde etmek için fethettiğin her köyde kazancın daha da artıyor. Ayrıca Coin Master oyununda Facebook arkadaşlarınla birlikte hareket ederek daha fazla büyük ödüller kazan ve hazineler değiş tokuş ederek seviye atla.

Coin Master Android APK indir

Bir tür stratejik savaş oyunu diyebileceğimiz Coin Master APK oyunu Android telefon ve tabletlere 68 MB dosya boyutunu indirerek oynayabilirsiniz. Ayrıca özel teklifler ve bağlantılar için Coin Master Facebook adresini takip edebilirsiniz. Android telefonlara Facebook indir ücretsiz buradan indirebilirsiniz.

Coin Master Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moonactive.coinmaster&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Coin Master Facebook : www.facebook.com/coinmaster