Poppy Horror: Chapter One İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Poppy Horror: Chapter One
Poppy Horror: Chapter One

Poppy Horror: Chapter One

Android için Poppy Horror: Chapter One APK indir, aksiyon türü bir bulmaca oyunu olan Poppy Horror’un ilk serisi olan Chapter One ile bulmacaları...

Android için Poppy Horror: Chapter One APK indir, aksiyon türü bir bulmaca oyunu olan Poppy Horror’un ilk serisi olan Chapter One ile bulmacaları çöz.

Poppy Horror: Chapter One oyununda terkedilmiş bir fabrikadan canlı çıkabilmeye çalışıyorsunuz. Tabi bu süreçte oyun içerisindeki bulmacaları çözerek ilermeniz isteniyor.

Poppy Horror: Chapter One APK indir

Sürükleyi ve bir o kadar heyecan verici görevleri bulunan oyun olan Poppy Horror: Chapter One oyuncakları seni bekliyor. Aksiyon dolu oyun boyunca her odada dolaşıyor ve büyüleyici görevleri tamamlamanız isteniyor. Ürkütücü bir atmosferi bulunan fabrikada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Poppy Horror: Chapter One APK oyununda sezgisel kontroller, akıl alma çarpık bulmacalar ve şarşıtıcı ses efektleri yer almaktadır. Eğlenceli ve korkutucu bir oyun olan Poppy Horror: Chapter One APK indirip oynayabilirsiniz.

Son zamanların en popüler oyunlarından birisi olan Poppy Horror oyunu Chapter One serisinin APK dosyası 70 MB dosya boyutuna sahiptir.

Poppy Horror Chapter One indir