Kick the Buddy indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kick the Buddy indir
Kick the Buddy indir

Kick the Buddy indir

Kick the Buddy APK indir, basit aksiyon stres atma oyununda patlat, yok et, ateş et ve dondur. Android Kick the Buddy oyununda karakterlerin...

Kick the Buddy APK indir, basit aksiyon stres atma oyununda patlat, yok et, ateş et ve dondur. Android Kick the Buddy oyununda karakterlerin gücünü göster ve durmadan ilerlemeye devam et.

Kick the Buddy APK Android oyunu basit oynanışıyla Android aksiyon kategorisinde bulunan bir oyundur. Oyun bir stres atma oyunlarından daha fazlasını oyun severlerine sunmaktadır. Rahatlatıcı ve interaktif aksiyon türü oyundur.

Kick the Buddy APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunda patronu yenmek, bez bebeği tokatlamak yada ezmek gibi oyun türleri bulunmaktadır. Kick the Buddy APK Android oyunu içerisindeki yapıda patlat, ateş et, dondur, fırlat, vur ve yok et. Sınırsız cephaneliğiniz ile roketler, el bombaları, nükleer bomba ve tüfekler yer almaktadır.

Kick the Buddy APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz. Oyunun cihaza göre değişen dosya boyutu ve Kick the Buddy son sürümleri yer almaktadır. Oyun içerisinde bebeğe tokat atarak öfkenizi ve stresinizi unutmanıza yardımcı olur. Canınız sıkıldığında tam bir rahatlatıcılık görevi görür.

Platform üzerindeki ekrandaki ana karakter parçalarını birleştir ve ilerle. Oyunda tokat atma, tekme ve parçalama yapabilirsiniz. Kick the Buddy her yaştan oyuncuya hitap etmektedir.

Kick the Buddy Özellikleri

  • Ücretsiz son sürümü indirin.
  • Basit oynanışı ve kaliteli görseller.
  • İlginç karakterler ile oyuna bağlayıcı yapısı.
  • Bombalar, tüfekler ve daha fazla aksiyon.
  • Stres atmanıza yardımcı rahatlatıcı oyun türü.

Bunun yanı sıra Kick The Buddy Remastered APK Android oyunu da tıpkı Kick The Buddy oyunun farklı bir versiyonudur. Kick The Buddy Remastered APK buradan en son sürümünü Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip stres atma ve rahatlama sağlayabilirsiniz.

Kick the Buddy Android indir