1945 Air Force: Uçak Oyunları indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

1945 Air Force: Uçak Oyunları indir
1945 Air Force: Uçak Oyunları indir

1945 Air Force: Uçak Oyunları indir

1945 Air Force: Uçak Oyunları Android Oyunu 1945 Air Force APK indir, bir savaş uçağının kontrölünü sağlayın ve filo ile savaş. 1945 Air...

1945 Air Force: Uçak Oyunları Android Oyunu 1945 Air Force APK indir, bir savaş uçağının kontrölünü sağlayın ve filo ile savaş. 1945 Air Force – Airplane Shooting Games ismiyle de biline savaş oyununda savaş uçuşu alanına atlayın.

1945 Air Force: Uçak Oyunları APK Android oyunu 1945 hava kuvvetleri ile birbirinden değerli uçaklarla savaşıyorsunuz. Hava kuvvetlerinde filo liderliğini üstlenerek aksiyon dolu savaşlara katılıyorsunuz. Çelik kanatlarınızı açarak göklerdeki düşmanlarınızı vurarak etkisiz hale getirin.

1945 Air Force: Uçak Oyunları APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Tek başınıza bir ordu ile göklerde karşı karşıya geliyorsunuz. 1945 yılı hava kuvvetleri kampanyalarının her birinde seçkin hava kuvvetleri birimleri yer alıyor. Çeşitli uçakların yer aldığı 1945 Air Force: Uçak Oyunları APK Android oyununda bombardıman uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Modern nesil askeri uçaklar yer almaktadır.

Kendi başınıza bir göreve çıkıyor ve gökyüzünde karşınıza çıkan tüm hava uçaklarını yok ediyorsunuz. 30’dan fazla ikinci Dünya Savaşı savaş bölgesi uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Net grafikler, harika günlük görevler ve donanmanızı yükselten özellikler bulunuyor. 1945 Air Force: Uçak Oyunları APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz 191 MB oyun dosyasını indirip kurulumu tamamlayarak oyuna başlayın.

1945 Air Force: Uçak Oyunları Oyun Özellikleri

  • 350’den fazla zorlu oyun seviyeleri.
  • 30’dan fazla tarihi uçaklar.
  • Çeşitli özelleştirme, yükseltme ve birleştirme uçak donanımları.
  • Günlük ücretsiz ödüller ve görevler.
  • Zorlu düşmanları vurmak için klan oluştur.
  • PVP çevirimiçi atış oyunları.
  • Filo ekibinizle ve arkadaşlarınızla iş birliği yapın.

Buna benzer bir diğer uzay savaş gemisi oyunu olan Falcon Squad Galaxy Attack APK Android oyunun buradan ücretsiz indirin. Falcon Squad Galaxy Attack APK

1945 Air Force Android indir