Pidgin İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pidgin

Pidgin

Pidgin Mesajlaşma Sohbet indir Download Pidgin Windows 10 64 bit son sürüm yazılımı ile sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Pidgin ücretsiz ve...

Pidgin Mesajlaşma Sohbet indir Download

Pidgin Windows 10 64 bit son sürüm yazılımı ile sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Pidgin ücretsiz ve sınırsız bir kullanıma sahip yazılımdır. Sitemizden indirme işleminiz kesinlikle ücretsizdir. Kurulum ve kullanım çok basittir.

Pidgin Windows 10 indir

Pidgin ailenizle ve sevdiklerinizle hızlı ve görsel açıdan güzel bir arayüze sahip birden fazla kişi ile çoklu anlık mesajlaşma sohbet imkanı sağlar. Birden fazla hesabınızlı giriş yapıp sayısız kişi ile konuşma yapabilirsiniz. Google Talk MSN ve Yahoo daki arkadaşlarınızla da bu program sayesinde hızlı bir şekilde anlık mesajlar gönderebilirsiniz.

Pidgin Windows 10 64 bit uygulamasının çalıştığı işletim sistemleri Wİndows Linux ve UNIX işletim sistemlerinde çalışma göstermektedir. Pidgin kutusunda sohbet edebilme için internet ağı olmalıdır.O kadar çok eklentisi vardır saymakla biteremeyiz bunlardan bazıları şöyledir:

AIM, ICQ, Google Talk, Jabber / XMPP, MSN Messenger, Yahoo!, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, QQ, Lotus Sametime, SILC, BASİT , MySpaceIM, ve Zephyr ile programa çok büyük katkı sunmaktadırlar. Mesajları arkadaş simgelerini ve yazma bildirimlerini göstererek sohbet ağlarının hemen hemen bütün özelliklerini desteklemektedir. Bir çok eklentisini saydık sizlere eklentiden hariç olarak da işlevselliği ve hızlı çalışması ile de sizlerin bilgisayaarına uyum sağlamaktadır. Windows u kendine entegre eder.

Pidgin Ücretsiz Mesajlaşma Sohbet Programı Özellikleri

  • Sınırsız bir kullanıma sahiptir.
  • Ücretsiz anlık sohbet etmenizi sağlar.
  • En hızlı en verimli en çok eklentisi olan mesajlaşma programıdır.
  • Bir çok sayısız eklentisi uygulaması vardır.
  • Çok kolay bir bilgisayarda kullanımı vardır.
  • Pidgin Windows 10 64 bit ve Mac desteği vardır.

Pidgin Çoklu Mesajlaşma Sohbet Programı Nasıl Kullanılır

Aşağıdaki videomuzu kesinlikle izlemenizi tercih ediyoruz çünkü aşağıkdaki videoyu izlediğiniz taktirde programın kullanımını en iyi şekilde bilmenizi sağlayacaktır. Özelliklerini ve özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayacaktır. Mutlaka videoyu izleyiniz.

  • pidgin
  • pidgin indir
  • pidgin türkçe