Worldsurvival indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Worldsurvival indir
Worldsurvival indir

Worldsurvival indir

Worldsurvival (APK) indir, Android simülasyon oyunu piksel tarzı blok oyunudur. World Survival bir tür hayatta kalma oyunu olup tüm modları içerisindedir. Worldsurvival (APK)...

Worldsurvival (APK) indir, Android simülasyon oyunu piksel tarzı blok oyunudur. World Survival bir tür hayatta kalma oyunu olup tüm modları içerisindedir.

Worldsurvival (APK) Android oyununda kendi bölgenizi oluşturup kendi şehrinizi inşa edebiliyorsunuz. Şehrinize ağaç, evler, çiftlikler ve daha birçok şey yapabiliyorsunuz.

Worldsurvival APK Android indir

Minecraft benzeri oyunu satın alamayanlar yada para ödemek istemeyenler Worldsurvival APK Android oyununu buradan ücretsiz indirip oynayabilirler. Oyun içerisinde macera dolu ve ilginç anların yaşanabileceği şeyler yer almaktadır. Simülasyon oyunu blok tarzı şehir inşa etme oyunudur.

Oyunda Worldsurvival modların eklentileri entegre edilmiş şekilde indirilebilmektedir. Oyunda daha fazla öğenin kilidini açabilmek için durmadan çalış ve yeni araç gereçler geliştir. Worldsurvival APK Android oyunu online oynanabilen ve şehrinize istediğiniz dekorasyon tasarımlarını yapabileceğiniz bir arayüz ile sizleri karşılamaktadır.

Worldsurvival Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=mod.craftgame.minigame&referrer=utm_source%3Dindirvip.com