Google Kamera Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Kamera Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut119M
  • Versiyon8.4.600.44

Google Kamera Apk indir

Google Kamera APK indir, Android fotoğraf ve video çekme camera uygulamasıdır. Google Kamera ile portre, gece görüşü, video sabitleme ve HDR+ ile fotoğraf...

Google Kamera APK indir, Android fotoğraf ve video çekme camera uygulamasıdır. Google Kamera ile portre, gece görüşü, video sabitleme ve HDR+ ile fotoğraf çek.

Google kamera APK pek çok özelliği barındıran telefonlarda hali hazırda bulunan kamera uygulamalarından hariç olarak indirilebilen bir aplikasyondur. Belirli durumlarda kişilerin telefon kameraları yeterli gelmeyebilir. Özellikle eski tip telefonlarda kamera için gerekli olan her özellik bulunmayabilir. Ya da kişiler profesyonel çekimlerle uğraşıyorsa ve fotoğraf çekmeyi hobi haline getirdiyse ekstra olarak bu uygulamayı indirerek çeşitli özelliklerinden faydalanabilir.

Google Camera Özellikleri

Google kamera APK Android uygulamasını diğer kamera uygulamalarından ayıran en başlıca özellikleri photosphere, panorama, motion, HDR+ ve gece modu olarak sıralanabilir. Bu özellikler sayesinde çekilecek alan 360 derece görülecek şekilde çekilebilir. Ya da 4 adet farklı çekim seçeneği sayesinde panorama çekim yapılarak çok küçük bir manzara çekilecekken genel olarak çekilmek istenen her alan telefon içerisinde sığdırılabilir.

Gece modu özelliği pek çok telefon kamerasında bulunmaz. Genelde çok yeni ve pahalı olan telefon markalarında çıkan bir özelliktir. Gece modu özelliği sayesinde flaşlı ya da flaşsız çekim yapılarak tıpkı gündüzmüş gibi her şey net görülür.

Google Kamera APK Android indir

En iyi kara ve en iyi kare ile anı fotoğraflayabileceğiniz camera uygulamasıdır. Pozlama ve beyaz dengesi kontrolleri ile HDR+ ile harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Google Kamera APK Android uygulaması ile özellikle loş veya aydınlatmalı sahnelerde muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Karanlıkta görünmeyen en güzel ayrıntıları ve renkleri olduğu gibi çıkartabilirsiniz.

Google Kamera Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera&referrer=utm_source%3Dindirvip.com