Google Lens Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Lens Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut21M
  • Versiyon1.14.2203

Google Lens Apk indir

Google Lens APK indir, Android camera uygulaması görsel arama motorudur. Google Lens kamera ile ayrıntılı fotoğraf analizleri ve metin okuyucu ile çeviri yap....

Google Lens APK indir, Android camera uygulaması görsel arama motorudur. Google Lens kamera ile ayrıntılı fotoğraf analizleri ve metin okuyucu ile çeviri yap.

Google lens APK daha çok fotoğraf çekmeyi seven ya da bu işle uğraşan kişilerin sıklıkla kullandığı bir uygulamadır. Genelde kamera objektifinin çekmek istediği nesneyi algılamanın yanında o nesneyi tanımlayan derin makine becerisine sahip olan bir uygulamadır. 2017 senesinden beri kullanılan bu uygulama özellikle son dönemlerde oldukça popülerleşmeye başlamıştır.

Google Lens Apk Özellikleri

Google lens Apk sadece fotoğraf çekerken kullanılan bir uygulama değildir. Aynı zamanda objektifi sayesinde gördüğü nesneleri tanır ve bildirir. Örneğin alışveriş yapmak isteyen bir kişi istediği nesnenin fotoğrafını Google lens özelliğini kullanarak taratırsa Google arama motoru üzerinden hangi sitelerde satıldığı ve fiyat gibi her türlü bilgiye ulaşım sağlayacağı ekrana yönlendire bilir.

Google lens uygulamasının çeviri, tarama gibi daha birçok özelliği bulunmaktadır. Örneğin İngilizce olan bir sayfanın fotoğrafını çeken kişi bu uygulama sayesinde Türkçesine direkt olarak ulaşabilir. Bu uygulama Appstore ve Google play uygulamalarında da yerini almıştır. Her iki işletim sistemine sahip olan kişiler Google lens uygulamasından faydalana bilir.

Google Lens APK Android indir

Akıllı görsel tarama motoru sayesinde fotoğrafını çektiğiniz herşeyin görsellerde bulabilen kamera uygulamasıdır. Google Lens APK Android uygulaması ile herhangi bir hayvan, masa, bitki, insan ve daha detaylı aramaları buradan ücretsiz yapabilirsiniz. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Daha iyi fotoğraf analizleri ve efektler için ücretsiz fotoğraf analizleri imkanı tanır.

Google Kamera APK kamera uygulamasını buradan Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Google Kamera APK ile Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızı düzenleyebilir efektler verebilirsiniz.

Google Lens Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.ar.lens&referrer=utm_source%3Dindirvip.com