Little Big City 2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Little Big City 2 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut30M
  • Versiyon9.4.1
Little Big City 2 Apk indir

Little Big City 2 Apk indir

Little Big City 2 APK indir, Android şehir kurma simülasyon oyunudur. Gameloft SE geliştirdiği Little Big City 2 oyun ücretsiz indir kendi şehrini...

Little Big City 2 APK indir, Android şehir kurma simülasyon oyunudur. Gameloft SE geliştirdiği Little Big City 2 oyun ücretsiz indir kendi şehrini kur.

Little Big City 2 APK indir, Android tek oyunculu oynanabilen şehir kurma simülasyonu oyununda tropik bir adayı kendi hayal gücünü aşan hareketli bir metropole dönüştürün. Kendi belediye başkanınız ve işçilerinizle yaşanabilir bir kent oluşturun.

Little Big City 2 Oyun Özellikleri

Şehrinizi öyle bir hale getirinki vatandaşlar şehrinize gelmek için can atsınlar. Little Big City 2 APK Android şehir kurma simülasyonu oyununda kendi kentinizi metropol çevirin. Gameloft SE tarafından geliştirilen ücretsiz oyunda hayat dolu sürükleyici hikayeye ortak olun. Kendi genişleme tarzınızı seçerek işe başlayabilirsiniz.

Little Big City 2 APK simülasyon oyununda farklı gelişim stratejileri izleyerek arkadaşlarının kentlerini ziyaret edebilirsiniz. Eşsiz kent simgeleri ve binaların kilidini açarak şehrine yeni kaynaklar oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bu sayede şehrinizde çalışmak ve para kazanmak için daha çok işçi ve vatandaş gelmektedir.

Little Big City 2 APK Android indir

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için önemli kararlar alan belediye başkanınız tuhaf senaryolar için danışmanlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Little Big City 2 APK Android şehir kurma simülasyonu oyununda süpriz etkinliklere göz et ve şehrinizi dilediğiniz gibi tasarlayın. Günlük haberleri oyun içerisinde takip edebilirsiniz.

Electronic Arts tarafından geliştirilen SimCity Buldlt APK Android şehir inşa etme simülasyonu oyununuda ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerine buradan indirebilirsiniz. SimCity Buldlt APK indir

Little Big City 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftL2HM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com