VLC Media Player İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

VLC Media Player

VLC Media Player

VLC Media Player indir, ücretsiz VLC medya oynatıcı 32 bit & 64 bit VLC Media Player son sürümü indirip ses ve video oynatıcı...

VLC Media Player indir, ücretsiz VLC medya oynatıcı 32 bit & 64 bit VLC Media Player son sürümü indirip ses ve video oynatıcı ile video kırpma yapabilirsiniz.

Bilgisayar kullanıcıları arasında kısa adıyla VLC olarak bilinen ve her türlü medya programını sorunsuz şekilde oynatabilen bir program olan VLC Media Player, ücretsiz bir ses ve video oynatıcı programıdır.

VLC Media Player Ücretsiz indir

Tüm dosya uzantılarını desteklemesi sebebiyle oldukça çok kişi tarafından kullanılan medya oynatıcısı oldukça kolay bir programdır. İnternet tarayıcısı üzerinde VLC Media Player ücretsiz yazılarak rahatlıkla bulunabilecek bir program olan bu video oynatma programı, temiz ve kolay bir kuruluma sahiptir.

Verilen komutların takip edilerek kurulması sonucunda ekranda hangi uzantıya sahip programların seçilebilmesi için bir arayüz çıkmaktadır. Çıkan bu arayüzde kullanılacak tüm uzantılar seçilir ve hepsi bilgisayara yüklenebilir. Bu işlem sayesinde medya dosyası hangi uzantıya sahip olmuş olursa olsun varsayılan medya oynatıcısı kullanılarak açılır ve sorunsuz bir şekilde izlenebilir.

VLC Media Player Video Oynatıcı

Basit ve anlaşılır bir arayüze sahip bir program olan VLC Player, her seviyedeki bilgisayar kullanıcıları için oldukça kolay şekilde kullanılabilmektedir. Programın tüm işlevi medya dosyalarını doğru, sorunsuz ve hızlı şekilde oynatabilmektir.

Ses ve video oynatıcı ile tüm medya oynatıcılarının arayüzlerinin birbirine benzemesi kullanıcılar tarafından eleştirilen ve istenmeyen noktalardan biri olarak bilinmektedir. VLC medya Player, bu konuda bir çözüm üretmiş ve farklı temaları da içeriğine eklemiştir.

VLC Media Player ücretsiz ve son sürüm programın en sevilen ve en sık kullanılan işlemlerinden biri de programın aynı zamanda video ve ses kaydı da yapmasıdır. Online bazı kaynaklar üzerinde yayınlanabilecek olan bu kayıtlar dışında bilgisayar üzerinde takip edilen videolar ve sesler de kayıt edilebilmekte ve istenilen zamanda tekrardan izlenebilmekte veya dinlenebilmektedir.

VLC Media Player Android indir