Rules of Survival indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Rules of Survival indir
Rules of Survival indir

Rules of Survival indir

Rules of Survival APK indir, android apk indir online aksiyon oyunu PC bilgisayar üzerinde de Rules of Survival oyununu qr code ile oynayabilirsiniz....

Rules of Survival APK indir, android apk indir online aksiyon oyunu PC bilgisayar üzerinde de Rules of Survival oyununu qr code ile oynayabilirsiniz. Gerçek oyuncularla adada geçen aksiyon dolu hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Playerunknown’s Battlegrounds pc bilgisayarda oynayadığımız oyunun mobil kopyası diyebiliriz. Oyunda hayal edemeyeceğiniz kadar aksiyon ve beyninize yer edecek muhteşem sahneler yer alıyor. Eğer oyunun lisanslı Rules of Survival apk Android sürümünü satın alıp oynadıysanız hiç zorlanmadan oynayabileceksiniz.

Rules of Survival oyunu adada yalnız kaldığınız ve diğer oyunculardan önce besin ve kendinizi korumak için silahları bulmaya çalıştığınız için hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir. Android ve iOS cihazlarda sizleri son derece sürükleyici bir senaryosuyla oyunun bağımlısı olabilirsiniz.

Aksiyonu ve heyecanı damarlarınıza kadar hissetmenize neden olan online oyuncularla gerçekci bir mücadele ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Rules of Survival pc veya mutlaka telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oyunu oynamaya başlamanızı tavsiye ediyoruz. Gün içerisinde canı sıkılan ve kendine adada geçen aksiyon dolu hayatta kalma mücadelesi vereceği oyun türleri arayanlar mutlaka bakmalarını tavsiye ediyoruz.

Rules of Survival Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netease.chiji&rdid=com.netease.chiji&referrer=utm_source=indirvip.com&rdot=1&feature=md