101 Yüzbir Okey Plus İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

101 Yüzbir Okey Plus
101 Yüzbir Okey Plus

101 Yüzbir Okey Plus

101 Yüzbir Okey Plus APK indir, en çok oynanan okey oyunu olan 101 Yüzbir Okey Plus Android mobil okey oyunudur. Çevirimiçi arkadaşlarınızla yada...

101 Yüzbir Okey Plus APK indir, en çok oynanan okey oyunu olan 101 Yüzbir Okey Plus Android mobil okey oyunudur. Çevirimiçi arkadaşlarınızla yada gerçek zamanlı kişilerle oynayabilirsiniz.

101 Yüzbir Okey Plus, Android cihazlarda okey oynamanızı mümkün kılan bir oyundur. Okey Plus serisinin 101 versiyonu olan oyunda amacınız elinizdeki seri taşların toplamını 101’e ulaştırmaktır.

101 Yüzbir Okey Plus Oyun Özellikleri

101 Yüzbir Okey Plus oyunu internetin olduğu her yerde oynamanız mümkündür. Dilerseniz misafir modunda giriş yapabilir dilerseniz de Facebook hesabınızı kullanarak tek tık ile bir hesap oluşturabilirsiniz.

Facebook hesabınızdaki arkadaşlarınızı da davet edip birlikte oyuna girmeniz mümkündür. 101 Yüzbir Okey Plus ayrıca rastgele boş masalara girebilir ve farklı kişilerle tanışıp sohbet edebilirsiniz.

Oyunu indirdiğiniz andan itibaren çeşitli miktarlarsa çip puanlar kazanırsınız. Bu puanları oyunlara girerken kullanırsınız. Farklı miktarda çiğlerle girilen masalar mevcuttur. Masanın giriş ücreti ne kadar yüksekse oyunu kazandığınız takdirde alacağınız çiğ miktarı da o kadar fazla olacaktır.

Oyunda her gün bir efsane listesi oluşturulur. 101 Yüzbir Okey Plus Android oyununda eğer en iyi oynayanlar arasına girebilirseniz ekstra çip ödülleri kazanmanız da mümkündür. Oyunu indirerek kurduktan sonra ücretsiz olarak oynayabilmeniz mümkündür. Ancak dilerseniz gerçek para kullanarak çip satın alma imkânınız da bulunur.

101 Yüzbir Okey Plus APK indir

En popüler masa oyunları arasında yer alan 101 Yüzbir Okey Plus Apk‘sını ücretsiz olarak Android ve mobil platformlara indirerek mobil veriniz ile yada Wi-fi desteği sayesinde giriş yaparak oynayabilirsiniz.