Dr. Driving 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Dr. Driving 2

Dr. Driving 2

Dr. Driving 2 APK indir, mobil Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Dr. Driving 2 simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan park etme oyunudur. Dr....

Dr. Driving 2 APK indir, mobil Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Dr. Driving 2 simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan park etme oyunudur.

Dr. Driving serisinin ikinci oyunu olan Dr. Driving 2 Android simülasyon oyunları arasında yer alır. Daha çok nostaljik oyunlardan hoşlananlara hitap eden oyun, sade görüntüleri ile ön plana çıkmaktadır.

Dr. Driving 2 Park Etme Oyun Özellikleri

Dr. Driving 2 oyuna başlarken açık durumdaki arabalardan birisini seçmeniz gerekecektir. Daha sonra seviyeli olarak ilerleyebileceğiniz oyunda sizi bekleyen çeşitli görevler bulunur. Bu görevleri tamamladıkça çeşitli miktarlarda puan biriktirirsiniz. Puanları yeni araba satın almak, aracınızı tamir ettirtmek ya da modifiyeler gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.

Oyunda arabayı isterseniz araç içerisinden dilerseniz de dışarıdan gözlemleme imkânınız bulunur. Farklı sokak haritalarında oynayabileceğiniz Dr. Driving 2 park etme simülasyonu oyunu yalnızca online olarak oynanmaz. İnternetin olmasa dahi oyunu oynama imkânınız bulunmaktadır.

Dr. Driving 2 APK Oyun indir

Dr. Driving 2 APK Android oyununun avantajlarından birisi de cihazınızda fazladan gereksinimlere ihtiyaç duymuyor olmasıdır. Dr. Driving 2 APK oyunu kurabilmek için yalnızca 12 MB boş yeriniz olması yeterlidir. Cihazınızda fazla yer kaplayarak hafızanızın dolmasına neden olmayan oyun aynı zamanda telefon ya da tabletinizde kasma da yapmaz. 4.1 sürümünün üzerindeki tüm Android cihazlarda kullanılabilir.