Adobe Scan APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Adobe Scan APK

Adobe Scan APK

Adobe Scan APK indir, Adobe Scan ücretsiz indirip Android mobil cihazınızda metni otomatik tanıyan OCR tarayıcı ile PDF ve JPEG formatında belge oluşturun....

Adobe Scan APK indir, Adobe Scan ücretsiz indirip Android mobil cihazınızda metni otomatik tanıyan OCR tarayıcı ile PDF ve JPEG formatında belge oluşturun.

Adobe Scan APK android için tasarlanmış bir dosyadır. Bu uygulama, Android cihazlarda kameranın kullanılarak herhangi bir dosyanın taranabilmesi imkânını sunmaktadır. Ayrıca indirilen bir dosyanın PDF dosyasına da dönüştürülmesini sağlar. Bununla birlikte dönüştürülen PDF dosyasının cihaza kaydedilmesine ve bu dosyanın çeşitli uygulamalar tarafından gönderilmesine de olanak sağlamaktadır. Android office uygulamasının içerisinde barındırdığı tarama cihazı, pratik ve etkili bir şekilde kullanılabilmektedir.

Adobe Scan APK Özellikleri Nelerdir?

Adobe Scan APK ücretsiz uygulaması pek çok avantaj sağlamaktadır. Bu uygulama ile herhangi bir dosyanın taranması için öncelikle yapılması gereken, söz konusu belgeye odaklanarak, kameranın sabitlenmesini sağlamaktır. Herhangi bir tuşa basmaya gerek kalmadan, tarayıcı dosyayı tanıyarak, tarama işlemini gerçekleştirecektir. Bu şekilde tarama işlemi tamamlandığında, PDF’nin sonlandırılması gerekir. Ardından istenildiği şekilde düzenlemeler gerçekleştirilebilir. Adobe Scan ücretsiz APK indirip PDF dosyasının sayfaları kontrol edilebilir ve sayfalar yeniden sıralanabilir. Bununla birlikte sayfalar renklendirilebilir ya da dosyanın tamamı siyah ve beyaz şeklinde ayarlanabilir. Bu uygulama sayesinde dosyalar, en iyi şekilde taranacaktır. Android office uygulamalarına kaydedilen dosyalar aynı zamanda Adobe hesabına da kaydedilecektir.

Adobe Scan Android indir