Wanted Fish indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Wanted Fish indir
Wanted Fish indir

Wanted Fish indir

Wanted Fish APK indir, Android oyun fantastik türde denizde geçen bir oyundur. Wanted Fish oyununda teknenizle denizde yaşayan hayvanları avlayarak ilerle. Wanted Fish...

Wanted Fish APK indir, Android oyun fantastik türde denizde geçen bir oyundur. Wanted Fish oyununda teknenizle denizde yaşayan hayvanları avlayarak ilerle.

Wanted Fish APK Android oyunu ücretsiz oynanabilen fantastik türde bir oyun türüdür. Denizde geçen oyunda minik teknenizle ilerleyerek denizde yaşayan canlıları avlıyorsunuz.

Wanted Fish APK Android indir

Çeşitli teknelerle denizde yolculuk yaparak büyük ve küçük demeden tüm canlıları avlayarak ilerliyorsunuz. Avcılık yaptığınız Wanted Fish APK Android oyunu kaliteli grafikleri ve kolay oynanabilirliğiyle dikkat çekmektedir. Denizde balık, köpekbalığı, kaplan balığı ve daha birçok çeşitli canlılar yer almaktadır.

Elinizde bulunan deynekle denizde ilerlerken hedef alıp okunuzu fırlatıyorsunuz. Wanted Fish APK Android oyunu içerisinde çeşitli balıkları toplayarak koleksiyonu tamamlıyorsunuz. Bu sayede daha fazla para ve puan kazanarak karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilir.

Wanted Fish Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mondayoff.wantedfish&referrer=utm_source%3Dindirvip.com