MHRS Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MHRS Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciT.C. Sağlık Bakanlığı
  • DilTürkçe
  • Boyut8.4 MB
  • Versiyon7.0.6

MHRS Apk indir

MHRS APK indir, Android için online randevu alma uygulamasıdır. MHRS mobil uygulamasından randevu almak için konumunuza en yakın hastaneden randevu alabilirsiniz. MHRS APK...

MHRS APK indir, Android için online randevu alma uygulamasıdır. MHRS mobil uygulamasından randevu almak için konumunuza en yakın hastaneden randevu alabilirsiniz.

MHRS APK devlet tarafından her vatandaşa ücretsiz bir şekilde giriş ve kullanma hakkı verilen sağlık uygulamasıdır. Bu uygulama özellikle Covid- 19 dünyaya yayıldığından beri çok sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Vatandaşlar e- devlet- e- nabız ya da direk MHRS şifresiyle bu uygulamaya giriş yapabilmektedir. MHRS hem IOS hem de Androis cihazlarda indirile bilen bir uygulamadır.

MHRS Uygulaması Özellikleri

MHRS APK Android üzerinden Covid- 19 aşı randevusu, doktor randevusu ve aile hekimi randevusu alınabilmektedir. Kişiler randevu alırken filtreledikleri şehir, ilçe ve hastane adını kendi belirleyebilir. Aynı zamanda doktor randevusuna gidecek olan kişiler istediği doktoru seçebilir. Randevu saati boş olan ve kişinin kendisine en uyumlu olan saati seçme hakkı da tanınmaktadır.

Bunun dışında hastanede yapılan tetkik sonuçları bu uygulama üzerinden kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Covid- 19 için PCR testine giren kişiler yine MHRS mobil uygulaması üzerinden sonucun negatif ya da pozitif olduğunu bulabilir. Kolay bir ara yüze sahip olduğu için T. C. numarası ve şifresi ile kolay bir şekilde de giriş yapılabilir.

MHRS APK Android indir

MHRS ile konumunuza en yakın hastane bilgisine ulaşabilir ve size en yakın hastaneden randevu alabilirsiniz. MHRS APK Android mobil uygulaması randevunuzu bölüm, hastane, tarihe ve genel arama yöntemlerinden birini seçerek randevu alabilirsiniz. MHRS mobil uygulamasının tüm özelliklerine menü üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

MHRS Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.saglik.MHRSMOBIL&referrer=utm_source%3Dindirvip.com