Trivia Crack Türkçe Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Trivia Crack Türkçe Apk indir
  • Ücretsiz
  • Geliştiricietermax
  • DilTürkçe
  • Boyut132.8M
  • Versiyon3.184.0
Trivia Crack Türkçe Apk indir

Trivia Crack Türkçe Apk indir

Trivia Crack Türkçe APK indir, Android kelime bulmaca oyunu trivia sanat, spor, bilim sorularını arkadaşlarınız ve ailenizle soruları çözerek beyin geliştir. Trivia Crack...

Trivia Crack Türkçe APK indir, Android kelime bulmaca oyunu trivia sanat, spor, bilim sorularını arkadaşlarınız ve ailenizle soruları çözerek beyin geliştir.

Trivia Crack Türkçe APK Android işletim sistemine sahip olan cihazlara indirilebilen eğlenceli bir bilgi oyunudur. Bu oyun üzerinden Anadolu kültürü, dünya geneli gibi genel kültür soruları sorulmaktadır. Oyunda ilerledikçe gelen çeşitli sorular kullanıcıları oldukça zorlar. Aynı zamanda birden fazla kişiyle de oynanan bu oyun daha eğlenceli hale getirilebilir.

Trivia Crack Türkçe APK Özellikleri

Trivia Crack Türkçe APK  Android oyunu içerisinde yüz binlerce farklı soru vardır. Bu sebeple kendini çok uzun süre oynatan bir oyundur. Aynı zamanda oyun içerisinde soru fabrikası bulunmaktadır. Oyuncular bu fabrika üzerinden kendi sorularını da oluştura bilir. Farklı kullanıcılara hazırlanan bu sorular gidebilir. Aynı zamanda Trivia Crack Türkçe dahil olmak üzere 20’den fazla oyun dilini desteklemektedir.

Uygulama içerisinde sadece oyun değil aynı zamanda rakiplerle sohbet etmek için de bir alan oluşturulmuştur. Normalde ücretsiz bir şekilde indirilen bu oyunda oyun için yükseltmeler için satın almalar yapılabilir. Fakat kişiler dilerse bu özellikleri almayabilir. Oyun içerisinde yer alan çeşitli jetonlar de oyuna eğlence katar.

Trivia Crack Türkçe APK Android indir

Arkadaşlarınızla ve ailenizle çoktan seçmeli oyunları çözerek beyininizi geliştirebilirsiniz. Trivia Crack Türkçe APK Android oyunnuda en zekinin siz olduğunuzu gösterebilmenin yolu bu oyunda bulunmaktadır. Hayatta kalma modunda macera, eğlence ve strateji dolu gerçek zamanlı oynabilirsiniz.

Trivia Crack Türkçe Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etermax.preguntados.lite&referrer=utm_source%3Dindirvip.com