Juzdan Akbank Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Juzdan Akbank Apk indir

Juzdan Akbank Apk indir

“Juzdan APK indir Akbank Mobil Uygulaması”, Akbank tarafından geliştirilen bir mobil temassız ödeme uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde Akbank müşterileri, akıllı telefonları aracılığıyla ödeme...

“Juzdan APK indir Akbank Mobil Uygulaması”, Akbank tarafından geliştirilen bir mobil temassız ödeme uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde Akbank müşterileri, akıllı telefonları aracılığıyla ödeme yapabilir, kart bilgilerini kaydedebilir, sadakat programlarına katılabilir ve çeşitli kampanyalardan faydalanabilirler.

Bu uygulama ile NFC özelliği olan akıllı telefonlar aracılığıyla temassız ödeme yapmak mümkündür. Ayrıca, QR kod okutarak veya telefon numarası ile ödeme yapmak da mümkündür.

Juzdan APK indir, Android Akbank Mobil Uygulaması”nı kullanmak için Akbank müşterisi olmanız ve Akbank internet şubesi kullanıcı adı ve şifrenize sahip olmanız gerekmektedir. Uygulamayı indirerek, kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kart bilgilerinizi kaydederek, ödeme işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Juzdan Akbank Mobil Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Juzdan Akbank Mobil Uygulaması“nı kullanmak için öncelikle uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı Akbank müşterisi olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra, Akbank internet şubesi kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kartınızın bilgilerini uygulamaya kaydedebilirsiniz.

Uygulama ile ödeme yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Uygulamayı açın ve “Ödeme” seçeneğini seçin.
  2. Ödeme yapacağınız kişinin veya işletmenin telefon numarasını girin veya QR kodunu okutun.
  3. Ödeme yapacağınız tutarı girin.
  4. Hangi kartınızı kullanmak istediğinizi seçin.
  5. Ödeme işlemini onaylayın.

Juzdan Mobil Temassız ödeme yapmak için ayrıca NFC özelliğine sahip bir telefonunuzun olması gerekmektedir. Temassız ödeme yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Uygulamayı açın ve “Temassız Ödeme” seçeneğini seçin.
  2. Telefonunuzu ödeme noktasına yakınlaştırın.
  3. Ödeme yapacağınız tutarı onaylayın.

“Juzdan Akbank Mobil Uygulaması” ile ilgili daha detaylı bilgiye Akbank internet sitesi veya müşteri hizmetleri üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Akbank mobil Apk indir