Facebook Messenger İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Facebook Messenger

Facebook Messenger

Facebook Messenger 2023 Facebook Mesajlaşma Programı indir Download Facebook Messenger Pc Türkçe mesajlaşma sohbet programını ücretsiz indirebilirsiniz. Sınırsız ve tamamen ücretsiz bir kullanımı...

Facebook Messenger 2023 Facebook Mesajlaşma Programı indir Download

Facebook Messenger Pc Türkçe mesajlaşma sohbet programını ücretsiz indirebilirsiniz. Sınırsız ve tamamen ücretsiz bir kullanımı vardır. Bilgisayarınız da ki kullanmış olduğun işletim sistemi her ne olursa olsun farketmez her türlü çalışır.Bilgisayarınıza kurma ve programın kullanımı da çok basittir. Şimdi sizlere facebook 2.1 windows programının özelliklerinden bahsedeceğiz.

Facebook Messenger PC indir

Facebook Messenger ile herhangi bir tarayıcı kullanmadan Facebook’da ki bulunan arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde sohbet edebilirsiniz. Masaüstünde iken mesajın geldiğini gördüğünüz zaman da gelen mesaja cevap verebilirsiniz. Diğer web tarama ya da başka bir uygulama kullanıyorsanız bilgisayarınız da olsun hiç farketmez yine de kullanabilirsiniz.

Siz başka işlerle meşgul olurken bile facebook messenger’da bağlı kalabilir arkaşlarınız’dan yeni mesajlar alabilirsiniz. Eski’de kalan yani geçmiş de kalmış mesajlarınızı gizler ve ihtiyaç duyduğunuz zaman okumanızı sağlayabilir. Facebook Messenger Pc Türkçe uygulamasında Notifer uygulaması sayesinde yorumlar ve resim etiketlerinden anında haberdar olabilirsiniz. Paylaşımları kategori liste şeklinde görmenize yardımcı olur.

Facebook Mobil indir

Facebook Mesajlaşma Programı Özellikleri

  • Anında facebook’da ki arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.
  • Etiketleri, haberleri, paylaşımları, fotoğrafları görmenizi sağlar.
  • Facebook Messenger Türkçe ile hızlı yorumlar yapabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda herhangi bir tarayıcı kullanmanızı gerektirmez.
  • İsteğe göre dil seçimi yapılarak program kullanılabilir.
  • facebook messenger indir
  • facebook messenger pc indir