Online Video Kesici İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Online Video Kesici
  • Ücretsiz
  • Geliştirici123apps.com
  • Dilİngilizce
  • Boyut16.16 MB
  • Versiyon2022

Online Video Kesici

Online Video Kesici indir, video kesme programı online video cutter ücretsiz indirip tarayıcıda video dönüştürme, birleştirme, kesme ve video düzenleme yapın. Online Video...

Online Video Kesici indir, video kesme programı online video cutter ücretsiz indirip tarayıcıda video dönüştürme, birleştirme, kesme ve video düzenleme yapın.

Online Video Cutter, Herhangi bir programa ihtiyaç duymadan, video dönüştürme ve video kesme konularında işlemler yapabilen ve bunun için internet tarayıcısı kullanılan bazı programlar bulunmaktadır. Online video kesici indirilmeye gerek duyulmadan istenilen video kesme işlemini rahatlıkla yapabilen bir uygulamadır.

Online Video Kesici Ne İşe Yarar?

Bilgisayarda kayıtlı olarak bulunan videolarda görülmek istenmeyen bölümlerin kesilmesi için genellikle bilgisayar üzerine indirilmek ve kurmak gereken bir yazılım zorunluluğu olduğu düşünülmektedir. Bu programlar arasında ücretsiz olanları bulmak ise oldukça zordur. Ancak online video kesici download edilmesine gerek olmayan ve kullanılması da ücretsiz olan bir internet uygulamasıdır.

Online video kesici indirilmeyen bir program olduğu gibi kullanmak için herhangi ek bir yazılıma da gerek görmemektedir. Bu servis videonun kolayca kesilmesini ve istenilen programa dönüştürülmesini sağlamaktadır.

Online Video Kesici Nasıl Kullanılır?

Oldukça kolay bir arayüze sahip olan bu servis, kolay anlaşılan 3 adımı sayesinde hatasız bir şekilde videoların kesilmesine ve dönüştürülmesine olanak sağlamaktadır. Bu servisin kullanılmasında ilk adımda kesilecek veya dönüştürülecek dosyanın dosya konumu belirlenmelidir. Videonun bilgisayar içerisindeki yeri belirtildikten sonra ikinci adımda, video kesme işlemi başlamaktadır. Yapılması gereken işlem videodan kesilmesi istenen kısmın başlangıç ve bitiş noktalarını seçmektir.

Eğer video kesme işlemi değil de video birleştirme ve video dönüştürme işlemi yapılmak isteniyorsa bu adımda videonun dönüştürülmek istediği format seçilmelidir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından üçüncü ve son adıma geçilir. Bu adım ise kesilen veya dönüştürülen videonun bilgisayar içerisinde nereye kaydedileceğinin belirlenmesidir.

Tüm bu işlemlerin sırası ile ve doğru bir şekilde tamamlanmasının ardından hiçbir ücret ödemeden ve program indirilmeden video üzerindeki istenilen değişiklik yapılmış olur. Online video kesici download gerekmeksizin video kesme ve video dönüştürme amacıyla kullanılacak en uygun servisler arasında ilk sırayı almaktadır.

Easy video cutter programı da video kesme, düzenleme, birleştirme ve çeşitli düzenlemeler yapmaktadır. Easy video cutter ücretsiz buradan indirin.