PhotoScape İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

PhotoScape
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciMOOII TECH
  • DilTürkçe
  • Boyut20.05 MB
  • Versiyon3.7

PhotoScape

PhotoScape indir, ücretsiz fotoğraf düzenleyici uygulaması PhotoScape ile fotoğraf kırpma, birleştirme, arkaplan değiştirme ve netleştirme gibi düzenlemeler yap. PhotoScape, Windows 10 bilgisayara aktarılan...

PhotoScape indir, ücretsiz fotoğraf düzenleyici uygulaması PhotoScape ile fotoğraf kırpma, birleştirme, arkaplan değiştirme ve netleştirme gibi düzenlemeler yap.

PhotoScape, Windows 10 bilgisayara aktarılan fotoğraf ve resim düzenleme özelliğini ücretsiz olarak sunan PhotoScape indirip, dileyen herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir programdır. Fotoğraf ve resim düzenlemek isteyen kullanıcıları oldukça kapsamlı bir içerikle hizmet sunan program birçok noktada otomatik olarak devreye giren özellikleri ile de kullanışlı olma özelliğini artırmaktadır.

PhotoScape Fotoğraf Düzenleme

Photoscape Özellikleri Nelerdir?

Türk bilgisayar kullanıcıları için PhotoScape programının Türkçe dil seçeneğine sahip olması önemli ayrıcalıklardan biridir. Resimlerin üzerinde birçok şekilde oynama yapabilme imkânı sunmasının yanında resim ve fotoğrafları kırpma, yeniden boyutlandırma ve çeşitli efektlerle süsleme olanağı sunmaktadır. Fotoğraf ve resim düzenleme alanında piyasada çok sayıda bulunan ve ücretli olan programlarla eşdeğer nitelikte bir program olması, fotoğraf düzenleme işlerini ücretsiz olarak yapabilmeyi sağlamaktadır.

Photoscape Nasıl Kullanılır?

Fotoğraf düzenleme programları arasında kolay kullanımı ve geniş içeriği ile dikkat çeken PhotoScape indir, her bilgisayar kullanıcısının kullanabileceği kolaylıkta olması, bu programın ilgi çekici olmasına neden olmaktadır. Programı kullanmaya başlamak için bilgisayara indirdikten sonra, program içinde yer alan yönlendirmeleri takip ederek hemen kullanmaya başlanabilir. Fotoğraf netleştirme, kırpma ve arka plan silme gibi işlevleri doğrultusunda kullanıcılar kendi bilgi ve becerileri doğrultusunda oldukça güzel fotoğraf düzenlemeleri yapabilirler. Ayrıca bu program sayesinde fotoğraflardan gifler yapabilmek ve istenen uzunlukta kolajlar yapabilmek de mümkündür. PhotoScape ile kolay olmasının yanında hızlı bir yazlıma sahip olması da kullanıcılar tarafından oldukça kullanışlı bulunmasına neden olmaktadır.