American Truck Simulator 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

American Truck Simulator 2
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciSCS Software
  • Dilİngilizce
  • Boyut1.04 MB
  • Versiyon1.0
American Truck Simulator 2

American Truck Simulator 2

American Truck Simulator 2 indir, tır simülastörü oyunu olan American Truck Simulator 2 oyunu ücretsiz indirip yük taşıma kamyon oyunlarını oynayın. American Truck...

American Truck Simulator 2 indir, tır simülastörü oyunu olan American Truck Simulator 2 oyunu ücretsiz indirip yük taşıma kamyon oyunlarını oynayın.

American Truck Simulator 2 indir, Pc bilgisayarda ve android apk cihazlar için demo sürümünü indir yaparak tır simülatörü (simülasyonu) oyunu ile yük taşımacılığı yapabilir ve tır sürebilirsiniz. Euro truck simulator ve bus driver gibi başarılı simülasyon oyunları tasarlayan SCS Software tarafından geliştirilmiştir.

American Truck Simulator 2 Oynanışı

Oyun Kuzey Amerika’da kendi yük taşıma şirketimizi kurarak başlıyor. Lisanslı gerçek tır modellerini sürebilme imkanı sunan ve gerçek haritalar üzerinde nakliye görevleri sunuyor. American Truck Simulator 2 oyunu ile gıda, askeri araçlar, tehlikeli maddeler, lüks otomobiller, kepçe, sanayi ürünleri ve çeşitli yükleri taşıma fırsatı sunuyor.

American Truck Simulator oyunu amacı aldığımız yükleri görev yerine hasarsız ve zamanında ulaştırmayı başarmaktır. Oyun boyunca tüm trafik kurallarına uyarak trafik cezası yemeden ilerlememiz gerekiyor. Şoförün uykusu geldiğiniz benzinlik istasyonu yada park yerinde istirahat ederek yola devam etmemiz gerekiyor. Aksi taktirde gerçekte olduğu gibi uykusu geliyor ve kazaya sebebiyet verip hem trafik cezası hemde yüke hasar veriyoruz.

Oyunda tırımıza modifye yapabiliyoruz. Farklı süspansiyonlar, tır motoru, fren seçenekleri, renk, tır kabini, şaşisi ve diğer özelleştirme seçenekleri yer alıyor. American Truck Simulator 2 oyunu grafiklerine özenle tasarlanmıştır. Oyunun satın alarak Arizona harita genişletme paketini hediye olarak SCS Software sunmaktadır.

American Truck Simulator indir