Diyanet Radyo TV İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Diyanet Radyo TV

Diyanet Radyo TV

Diyanet Radyo TV APK indir ve Diyanet TV izle Radyosunu dinle. Diyanet Radyo TV uygulaması Diyanet’in TV ve Radyo kanallarını izlemenizi dinlemenizi sağlar....

Diyanet Radyo TV APK indir ve Diyanet TV izle Radyosunu dinle. Diyanet Radyo TV uygulaması Diyanet’in TV ve Radyo kanallarını izlemenizi dinlemenizi sağlar.

Diyanet Radyo TV, Diyanet’in kanallarına kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan android uygulamasıdır. Minimum 4.2 android sürümü ve sonrasında çalışan uygulama farklı boyutlardaki ekranlara kolaylıkla uyum sağlar.

Diyanet Radyo TV Uygulaması

Diyanet Radyo TV uygulaması tamamen ücretsiz bir uygulama olup Diyanet Radyo TV apk dosyasını yükledikten sonra üyeliğe gerek kalmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın giriş ekranında Diyanet TV Android, Diyanet Radyo, Kur’an Radyo ve Risalet Radyo seçenekleri yer almaktadır. Dilerseniz bu kanalların canlı yayınlarını takip edebilir dilerseniz programlarını inceleyebilirsiniz.

Diyanet Radyo TV Androd APK indir

Diyanet Radyo TV APK indirip yayın akışı bölümünden hangi kanalda saat kaçta hangi programın yayınlanacağını görmeniz mümkündür. Ayrıca yayın akışındaki programlar için hatırlatma da ekleyebilirsiniz. Üstelik geçmiş programları izleme imkânınız da bulunmaktadır. Favori programlarınızı belirleyebilir ve kolayca geçmiş bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca daha fazla TV kanalı izlemek isterseniz Turkcell TV+ Android uygulamasını indirip ulusal, yerli ve yabancı TV kanallarını canlı izleyebilirsiniz. Turkcell TV Plus Apk uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Diyanet Radyo TV Android indir