Score! Hero Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Score! Hero Apk indir
Score! Hero Apk indir

Score! Hero Apk indir

Score! Hero APK indir, mobil cihazlara indirip oynayabileceğiniz futbol oyunu olan Score! Hero Android klasik futbol oyunundan farkı taktiksel yeteneklerinizi ön plana çıkartan...

Score! Hero APK indir, mobil cihazlara indirip oynayabileceğiniz futbol oyunu olan Score! Hero Android klasik futbol oyunundan farkı taktiksel yeteneklerinizi ön plana çıkartan oyundur.

Score! Hero, milyonlarca oyuncu tarafından oynanan bir Android futbol oyunudur. Mobil cihazlarsa Playstation keyfi yaşamanızı sağlayan bu oyunda kendi takımınızı oluşturabilir ve şampiyon olmasını sağlayabilirsiniz.

Score! Hero Futbol Oyun Özellikleri

Oyunda 800 civarında seviye mevcuttur. Birinci seviye ile başlarsanız ve seviyeyi başarılı bir şekilde tamamladığınız şekilde bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Oldukça heyecanlı bir oyun olan Score! Hero sayesinde boş zamanlarınızda eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Score! Hero Android oyuna yeni seviyeler ekleniyor olması uzun süreli oyuncular için büyük bir avantajdır. Score! Hero Android oyunu kolaylıkla öğrenmeniz mümkündür. Ancak bir usta olmak için bolca pratik yapmanız gerekecektir.

Oyunda çeşitli ödüller ve kupalar kazanmanız mümkündür. Madalyaları kazanabilmek içinse öncelikle seviyeleri atlamalı sonra etkinliklere katılmalısınız. Animasyonlar ise bu törenlerin gerçekçiliğini arttırmaktadır.

Dilediğiniz oyuncuları özelleştirme imkânınız da bulunur. Tek tuş ile oyunu sürdürmeniz mümkün olup kolayca pas verebilir ya da press yapabilirsiniz.

Score! Hero APK Android indir

Score! Hero oyununu yüklemek için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ancak oyun için bazı özelleştirmeler için ekstra ödeme yapmanız gerekebilir. Score! Hero APK Android indirmek yalnızca 95 MB yer kaplayan oyun cihazınızın hafızasını tüketmez.

Score! Hero Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.story&referrer=utm_source%3Dindirvip.com