World Truck Driving Simulator Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

World Truck Driving Simulator Apk indir
World Truck Driving Simulator Apk indir

World Truck Driving Simulator Apk indir

World Truck Driving Simulator APK indir, gerçekci tır sürme ve yük taşıma simülasyonu olan World Truck Driving Simulator Android oyununda kamyon sür yük...

World Truck Driving Simulator APK indir, gerçekci tır sürme ve yük taşıma simülasyonu olan World Truck Driving Simulator Android oyununda kamyon sür yük taşı.

World Truck Driving Simulator APK, sevilen Android simülasyon oyunlarından birisidir. Dünyada yaklaşık 500.000 kişi tarafından aktif olarak oynanan oyun bu zamana kadar 10 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiştir.

World Truck Driving Simulator Oyun Özellikleri

Dünyanın en iyi kamyonlarını sürmeyi deneyimleyeceğiniz World Truck Driving Simulator oyununda dilerseniz manuel dilerseniz de otomatik araçlar kullanabilirsiniz. Onlarca araç üzerinden dilediğinizi seçtikten sonra üzerinde modifikasyonlar gerçekleştirmeniz de mümkündür.

World Truck Driving Simulator Android APK oyununda dilerseniz sürücü gözünden yolu görebilir dilerseniz de aracınızı dışarıdan izleyebilirsiniz. Direksiyonunun hassasiyetini ayarlama, ışıklar üzerinde değişiklik yapma gibi kişiselleştirmeler mümkündür. Oyunun grafikleri son derece başarılı olmakla birlikte cihazınızın özellikleri düşükse daha az çözünürlük bahçeşehir tercih etme imkânınız da bulunmaktadır. Oyunda pek çok farklı harita ile zorluk derecesi bulunmaktadır.

World Truck Driving Simulator APK indir

Brezilyalı oyun geliştiriciler tarafından üretilen World Truck Driving Simulator APK Android oyunu cihazınızda yaklaşık 45 MB yer kaplamaktadır. Kapladığı alanın düşük olması pek çok oyuncu için avantajdır ve cihazda gereksiz yer kaplamamaktadır. Android sürümünün ise minimum 5 olması gerekmektedir.

World Truck Driving Simulator Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamicgames.worldtruckdrivingsimulator&referrer=utm_source%3Dindirvip.com