VlogNow Video Editor İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

VlogNow Video Editor

VlogNow Video Editor

Android için VN Video Editor Maker VlogNow APK indir, video oluşturucu ve düzenleyici uygulaması olan VN (VlogNow) indirip medya oynatma, videolara ses ekleme...

Android için VN Video Editor Maker VlogNow APK indir, video oluşturucu ve düzenleyici uygulaması olan VN (VlogNow) indirip medya oynatma, videolara ses ekleme ve tüm video düzenleme araçlarını bulabilirsiniz.

VN Video Editor Maker VlogNow, bir medya oynatma ve video düzenleme uygulamasıdır. Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde ön plana çıkan uygulamayı hiçbir teknik bilginiz olmadan kullanabilirsiniz. Elde edeceğiniz sonuç ise son derece profesyonel olacaktır.

VN Video Editor Maker VlogNow Uygulaması

Uygulamayı yalnızca birkaç dakika içerisinde VlogNow Video Editor APK dosyası üzerinden yükleyebilirsiniz. Cihazınızın yüksek özelliklere sahip olmasına gerek olmadan kullanabileceğiniz VN Video Editor Maker VlogNow, oldukça akıcı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Üzerinde değişiklik yapmak istediğiniz videoyu seçtiğinizde ekranın üst bölümünde video açılacaktır. VlogNow Video Editor Android cihazlara indirip durdurma, hızlı sarma gibi özelliklerle videoyu oynatmanız ve izlemeniz mümkündür. Dilerseniz tam ekran da yapabilirsiniz. Alt bölümde ise yapabileceğiniz değişiklikleri görmeniz mümkündür. Buradaki araçlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. İsterseniz videonun tamamı ya da belirli bölümlerine ses ekleyebilirsiniz.

Video düzenleyici ve oynatıcı uygulaması ayrıca metin, simge ya da ekstra görsel ekleme imkânınız da bulunmaktadır. Videonun belirli bölümlerini silmek için istediğiniz saniyeler arasını seçmeniz ve delete butonuna tıklamanız yeterlidir. Ayrıca videoyu hızlandırmanız, efektlerle farklı görünmesini sağlamanız ya da farklı videolarla birleştirmeniz de mümkündür.

VN Video Editor Maker VlogNow APK indir

Profesyonel video düzenleyici ve oynatıcı uygulaması ile videolarınızı hızlandırma, durdurma, metin ekleme, ses ekleme, kırpma ve efekt verme gibi özelliklerini ücretsiz kullanabilirsiniz. VlogNow Video Editor APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize indirip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.