Lords Mobile İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Lords Mobile

Lords Mobile

Android Lords Mobile APK indir, gerçek bir stratejik online savaş oyunu olan Lords Mobile ücretsiz indirip kendi krallığında ordunu yönet ve kuleni savun....

Android Lords Mobile APK indir, gerçek bir stratejik online savaş oyunu olan Lords Mobile ücretsiz indirip kendi krallığında ordunu yönet ve kuleni savun.

Lords Mobile, bir strateji ve savaş oyunudur. Kendinizi gerçek bir savaşın ortasında hissetmenizi sağlayacak oyunda LORD’un yönetimi sizin elinizdedir. Var olan hükümdarın ölmesi ile birlikte güçsüz düşen orduların eski gücünü kazanabilmesi için tüm görev size düşmektedir. Ancak işinizi kolaylaştıracak pek çok yardımcınız vardır. Cüce, elf gibi farklı cins canlılar sizin emrinizde olacaktır. Onların özel yeteneklerinden savaşarak dünyanın tüm bölgelerini fethetmek için harekete geçebilirsiniz.

Lords Mobile Kule Savunma Oyunu

Lords Mobile oyunu, başarılı kurgusu ile rakiplerinizden bir adım öne geçmenizi sağlayan oyunda kendi krallığınızı kurabilirsiniz. Bunun için öncelikle çeşitli binalar inşa etmelisiniz. Binalar sayesinde halkınızın ve ordularınızın gelişmesini sağlayabilirsiniz. Ağrıca ordunuzu eğiterek yeteneklerini daha iyi kullanmalarını sağlayabilir ve kahramanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Dünyanın farklı bölgelerindeki oyun severlerle bir araya gelebileceğiniz Lords Mobile strateji ve savaş oyununda 4 ya da 6 kişilik takımlarla oyuna girmeniz mümkündür. Takımınızda yer alan güçlü kahramanlar sayesinde krallığınızı en üste taşımanız mümkün olacaktır.

Lords Mobile Android APK oyununun online loncaları ise oyunu oynarken bir taraftan sosyalleşmenizi sağlamaktadır. Farklı oyuncularla bir grup oluşturarak gücünüzü artırmanız mümkündür.

Lords Mobile Strateji Oyun Bilgisi

Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/LordsMobileTR
Instagram: https://www.instagram.com/lordsmobile__tr
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCeYyxAwC3JC8m3DCdOFIKcg/

Not: Bu oyun internet bağlantısı gerektirir.
Destek Ekibi: help.lordsmobile.android.TR@igg.com
[Uygulama İzni]
Lollipop (5.1.1) ve altı sürüm çalıştıran oyuncular, aşağıdaki izni açarak oyun verisini harici depolama alanına kaydedebilir.
– WRITE_EXTERNAL_STORAGE

Lords Mobile Android APK indir

Güçlü kahramanlar ile gerçek bir savaşa girdiğin oyunda strateji hamleler yaparak düşmanlarınızı yendiğiniz oyundur. Lords Mobile APK Android indirip online uluslararası oyuncularla savaşıyorsunuz.