Sudoku İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Sudoku

Sudoku

Android Sudoku.com Ücretsiz Klasik Sudoku Oyunu APK indir, bedava sudoku oyunu zihnini çalıştırmak için oynayabileceğiniz en iyi klasik sudoku bulmaca oyunu ücretsiz indir...

Android Sudoku.com Ücretsiz Klasik Sudoku Oyunu APK indir, bedava sudoku oyunu zihnini çalıştırmak için oynayabileceğiniz en iyi klasik sudoku bulmaca oyunu ücretsiz indir oyna.

Sudoku.com Ücretsiz Klasik Sudoku Oyunu, bir bulmaca oyunudur. Beyninizin çalışmasını sağlayan oyun sayesinde boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Ücretsiz Klasik Sudoku Oyunu

Oyunun farklı zorluk seviyelerinin bulunması kendinizi geliştirmenizi kolaylaştırmaktadır. Ayrıca soruların cevaplarını bilemediğinizde kullanabileceğiniz çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Bu ipuçlarından faydalanarak soruların cevaplarını daha kolay bulmanız mümkün olacaktır.

Sudoku.com Ücretsiz Klasik Sudoku Oyunu oyununa her gün girerek günlük bonusları almanız mümkündür. Ayrıca belirli dönemlerde yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Bu etkinlikler sayesinde en iyiler listesine girebilirsiniz.

Ücretsiz Sudoku oyunu, Otomatik kontrol özelliği sayesinde ise bir noktada hatanız olduğunuz takdirde uygulama sizi uyaracaktır. Bu özelliği açarak hata yaptığınız yerde dikkatinizi toplayarak düzeni bulmanız mümkündür.

İstatistikler sayesinde oyun esnasındaki durumunuzu takip edebilirsiniz. En hızlı ne kadar sürede eli tamamlayabildiğinizi görebilirsiniz.

10 binin üzerinde farklı bulmaca seçeneği bulunan oyunda 9’a 9 şeklinde kare ızgaralar mevcuttur. 6 farklı zorluk seviyesi bulunan oyunu dilerseniz dikey dilerseniz yatay olarak oynayabilirsiniz. Sık sık güncelleme gelen oyunun cihazınızda kapladığı alan ise yaklaşık 131 MB’tır.

Sudoku Oyunu Android APK indir

1000’den fazla klasik sayı bulmacası oyunu olan Sudoku oyununda ister basit seviyeden isterseniz de uzman seviyesinden başlayıp oynayabiliyorsunuz. Sudoku oyunu APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indir yaparak oynayabilirsiniz.