CapCut İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

CapCut

CapCut

Android CapCut – Video Editor APK indir, inanılmaz videolar oluşturmanızı sağlayan CapCut video düzenleme uygulaması ücretsiz yüksek kalitede gelişmiş filtreler sunar. CapCut, bir...

Android CapCut – Video Editor APK indir, inanılmaz videolar oluşturmanızı sağlayan CapCut video düzenleme uygulaması ücretsiz yüksek kalitede gelişmiş filtreler sunar.

CapCut, bir video editleme uygulamasıdır. Dünyada en çok kullanılan uygulamalardan birisi olup yalnızca Google Play üzerinden 100 milyonun üzerinde kişi tarafından indirilmiştir. Hakkında ise milyonlarca yorum bulunmaktadır.

CapCut Video Editör Uygulaması

Son derece pratik bir şekilde kullanılan CapCut Android uygulaması sayesinde profesyonel sonuçlara ulaşmanız mümkündür. Oldukça hızlı bir şekilde kullanılan ve cihazınızın ağırlaşmasına neden olmayan uygulamayı CapCut APK dosyasını indirerek kullanabilirsiniz. Yükleme yaptıktan sonra bir üyelik oluşturmanıza gerek yoktur. Cihazınızda yer alan dosyalardan birisini yükleyerek doğrudan düzenleme yapmaya başlayabilirsiniz.

Düzenleme yapmak istediğiniz videoyu CapCut video editor uygulaması üzerinden izlemeniz de mümkündür. İstediğiniz saniye aralığını seçerek ve bu bölümde değişiklikler yapabilirsiniz. Dilediğiniz bölümleri silebilir ya da kopyalayabilirsiniz. Ön izleme sayesinde ortaya kusursuz sonuçlar çıkacağından emin olabilirsiniz.

CapCut Android video düzenleme uygulaması ile videolarınızın dilediğiniz bölümüne değişik sesler ekleyebilirsiniz. Metin ekleme özelliği sayesinde ise videolara notlar yazabilir ya da alt yazı entegre edebilirsiniz.

CapCut Android APK indir

Video düzenleme uygulaması ile videolarınıza metin ekleme, filtreleme seçenekleri ve ön izleme gibi seçenekler sunmaktadır. Capcut video editor APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. YouCut video düzenleme uygulaması ise en iyi video birleştirme, düzenleme, fotoğraf ve müzik dosyalarını düzenleme araçları da benzeri bir video editor uygulamasıdır. YouCut video düzenleyici APK dosyasını ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

CapCut Android indir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lemon.lvoverseas&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

CapCut Geliştirici iletişim: capcut.support@bytedance.com