IPTV İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

IPTV

IPTV

Android IPTV APK indir, IPTV uygulaması ile herhangi bir kaynaktan uluslararası yabancı TV kanallarını izle. Ücretsiz canlı TV kanalları izleme uygulamasıdır. IPTV, bir...

Android IPTV APK indir, IPTV uygulaması ile herhangi bir kaynaktan uluslararası yabancı TV kanallarını izle. Ücretsiz canlı TV kanalları izleme uygulamasıdır.

IPTV, bir oynatıcı uygulaması olup Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizden IPTV izlemenizi mümkün kılmaktadır. Kolaylıkla IPTV izlemenizi mümkün kılan uygulama 10 milyonun üzerinde indirilmeye sahiptir. İhtiyaç duyacağınız en düşük Android sürümü 4.2’dir. İhtiyaç duyacağınız hafıza ise yalnızca 30 megabayttır.

IPTV Uygulaması

Rusya’da geliştirilen uygulama sayesinde internetteki çeşitli kaynaklardan IP TV izlemeniz mümkün olacaktır. IPTV ise yalnızca bir oynatıcı görebilmektedir.

M3U desteği bulunması sayesinde çalma listelerini oldukça kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. Ayrıca geçmiş çalma listelerini de tek tık ile görüntülemeniz mümkündür. Aynı anda birden fazla kanalı izlemenizi mümkün kılan uygulamada ızgara, liste gibi garklı görünümler de mevcuttur.

IPTV Android APK indir

Ebeveyn kontrolü ile çocuklarınızın yalnızca istediğiniz kanalları izleyebilmesine imkân sunan IPTV Android uygulamasının IPTV APK dosyası sayesinde kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Ücretsiz sürümü kullanabileceğiniz gibi ücretli üyelik de alabilirsiniz. Pro üyelik kullandığınızda karşınıza reklamlar çıkmayacaktır. Ayrıca izlediğiniz son kanalları oynatma, ön yükleme ve daha detaylı izleme geçmişi gibi özelliklere sahip olursunuz. İsterseniz Android cihazınızı televizyonunuza da yansıtarak ücretli kanalları ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz.

IPTV Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Windows için: http://borpas.info/download/UdpProxy.exe adresinden UDP-HTTP proxy’sini indirip yükleyin veya IP-TV Oynatıcısını yüklerken ilgili seçeneği kontrol edin http://borpas.info/iptvplayer
En iyi çözüm udpxy’yi WLAN yönlendiricinize yüklemek olacaktır, bu DD-WRT (http://www.dd-wrt.com) ve OpenWrt (https://openwrt.org) bellenimi için yapılabilir, bazı WLAN yönlendiricilerin üreticisinin ürün yazılımında yerleşik udpxy vardır. Yeni çeviri eklemek veya mevcut çeviriyi geliştirmek istiyorsanız, lütfen https://crowdin.com/project/iptv/invite adresindeki çeviriler projesine katılın.

IPTV Smarters Pro uygulaması ile dizi, film, sinema, animasyon ve canlı TV izlemek için ücretsiz APK dosyasını indirebilirsiniz. IPTV Smarters Pro APK indir yaparak buradan tamamen ücretsiz bir şekilde indirip canlı TV şovları, medya oynatıcı, çalma listeleri ve diğer medya oynatıcıları izleyebilirsiniz.