Picsart Photo Editor İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Picsart Photo Editor

Picsart Photo Editor

Android Picsart Photo Editor APK indir, kolaj yapıcı ve video editör uygulaması Picsart Photo Editor ile fotoğraf ve videoları düzenleyin filtreleri kullanın. PicsArt...

Android Picsart Photo Editor APK indir, kolaj yapıcı ve video editör uygulaması Picsart Photo Editor ile fotoğraf ve videoları düzenleyin filtreleri kullanın.

PicsArt Photo Editor, milyonlarca kişinin kullandığı fotoğrafçılık uygulamalarından birisidir. Android işletim sistemli telefon ve tabletinize yükleyebileceğiniz uygulama ile profesyonel projeler oluşturmanız mümkündür.

PicsArt Photo Editor Uygulaması

PicsArt Photo Editor tamamen ücretsiz bir şekilde yükleyebileceğiniz uygulamayı bir hesap oluşturmadan kullanmanız mümkündür. Cihazınızdaki fotoğrafları tek tık ile indirmeniz mümkündür. Yüklediğiniz dosyalara çeşitli filtre ve efektler eklemeniz mümkündür.

Güzel bir pozunuz olmasına rağmen arka planı beğenmiyorsanız var olan arka planı silerek yeni arka planlar eklemeniz mümkündür. Ayrıca hoşunuza gitmeden nesneleri kaldırma imkânınız da bulunmaktadır.

PicsArt Photo Editor Android fotoğraf düzenleme editörü uygulamasının içeriğinde var olan ücretsiz fotoğrafları kullanarak yeni taslaklar oluşturmanız mümkündür. Var olan görsel fotoğrafların üzerine metin eklemeniz mümkündür.

Fotoğrafların yanı sıra videolar üzerinde de değişiklikler yapabilirsiniz. Fotoğrafları birleştirerek videolar oluşturabilir ve arkaya ses dosyaları ekleyebilirsiniz. Var olan ses dosyalarını değiştirebileceğiniz gibi videoları kesebilir ve farklı videolarla birleştirebilirsiniz.

En sevdiğiniz görselleri bir araya getirerek kolajlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu kolajlarda farklı tasarımlar kullanabilirsiniz. En iyi fotoğraflarınızı bir araya getirdikten sonra tek tıkla sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız da mümkündür.

PicsArt Photo Editor Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

PicsArt Photo Editor Android APK indir

Fotoğraf ve video editörü uygulaması olan PicsArt Photo Editor APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Kolaj yapıcı, editörü ile trend olan filtreleri ve popüler efektleri deneyebilirsiniz. Obje silme editörü ile istenmeyen nesneleri ve resimleri silebilirsiniz. Kapsamlı video editörü sayesinde videolarınıza müzik ekleyin, video klipleri oluşturun, videoları kırpın yada birleştirin. Video editörü ile videolar oluşturup düzenleme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca PicArt Animator uygulamasını da buradan ücretsiz indirip animasyonlu GIF ve video kolajları oluşturabilirsiniz. PicArt Animator APK dosyasını indirmek için tıklayarak yazımızı inceledikten sonra indirme gerçekleştirebilirsiniz. PicArt Animator

PicsArt Photo Editor Kullanımı