Traffic Run APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Traffic Run APK

Traffic Run APK

Android Traffic Run APK indir, trafiğin yoğun olduğu ve internet bağlantısı gerektirmeyen Traffic Run oyunu ücretsiz indirip trafikte araba sürebilirsiniz. Traffic Run oyunu...

Android Traffic Run APK indir, trafiğin yoğun olduğu ve internet bağlantısı gerektirmeyen Traffic Run oyunu ücretsiz indirip trafikte araba sürebilirsiniz.

Traffic Run oyunu içerisinde trafikte arabalar, otobüsler, kamyonlar ve daha birçok araçla trafikte kaza yapmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Her ne kadar Traffic Run Android aksiyon oyunları kategorisinde yer almış olsa da bir nevi yarış oyunu olarakta değerlendirebiliriz.

Traffic Run Oyunu Nasıl Oynanır

Traffic Run oyununda araba kontrolünüzü gaz için basılı tut ve durmak için fren butonuna basılı tutuyorsunuz. Trafikte öndeki araca çarpmadan ilerleyerek varış noktasına istenen zamanda varmanız isteniyor. Lakin Traffic Run oyununu farklı kılan trafikte seyir halindeki araçlara yer verirseniz bir süre sonra ekrandan kayboluyor ve oyuna yeniden başlamak durumunda kalıyorsunuz. Her seviye sonrasında karşınıza gelen bölümde trafiğin daha da yoğunlaştığını görebilirsiniz.

Traffic Run Android APK indir

Hızlı bir şekilde ilerleyen trafikte görevleri tamamlamaya çalıştığınız Traffic Run APK oyunu 102 MB dosya boyutu ile hafıza da yer kaplamaktadır. Ayrıca Traffic Racer APK benzeri bir oyun olduğunu da söylememiz mümkündür. Traffic Racer APK oyununu ücretsiz buradan indirebilirsiniz.

Traffic Run Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geishatokyo.trafficrun&referrer=utm_source%3Dindirvip.com