Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan indir
Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan indir

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan indir

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan APK indir, Android oyununda yılanını besle, büyüt, online oyna ve şampiyon ol. WormsZone.io – Aç Yılan (Hungry) yılanı seç...

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan APK indir, Android oyununda yılanını besle, büyüt, online oyna ve şampiyon ol. WormsZone.io – Aç Yılan (Hungry) yılanı seç oyna.

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan (WormsZone.io – Aç Yılan) APK Android oyunu içerisinde hazır bir yılan derisi seç ve hemen oyuna başla. Oyunun kendine özgün tasarım seçenekleriyle oynanışı kolay ve eğlenceli bir oyundur.

Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan APK indir ve Oyun Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde cesur yılanları mücadelesine katılarak online oynayabilirsiniz. Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan APK Android oyunu ücretsiz indirilebilir. Oyunda yılanı besleyerek büyümesini sağlayın. Büyüdükçe rakiplerinizi yemeniz daha kolay oluyor.

Yılanın şampiyon olması için takım arkadaşlarından ayrıl ve kendi farkını ortaya koy. Şampiyon olabilmek için kendi taktik ve strateji belirle. İster dövüşçü, hilebaz ve isterseniz yapıcı rolünde oynayarak oyunu kazanmaya çalışın. Hangi taktiği seçerseniz seçin rakibinize çarparsanız oyunu kaybediyorsunuz.

Rakip yılanı çember içine alarak onu saf dışı bırak ve her şey senin olsun. Yılanlar Mıntıkası: Obur Yılan APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize 94 MB dosyasını ücretsiz indirin. Buna benzer yılan oyunu olan wormate.io APK indirmeyi buradan yapabilirsiniz.

wormate.io APK