Survival Play Squid Party indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Survival Play Squid Party indir
Survival Play Squid Party indir

Survival Play Squid Party indir

Survival Play Squid Party (APK) indir, Android simülasyon oyunu bir tür hayatta kalma oyunudur. Survival Play Squid Party oyununda hayatta kal yada ölme...

Survival Play Squid Party (APK) indir, Android simülasyon oyunu bir tür hayatta kalma oyunudur. Survival Play Squid Party oyununda hayatta kal yada ölme var.

Survival Play Squid Party (APK) Android kalamar partisi oyunu simülasyon kategorisinde yer alan ücretsiz bir oyundur. Hayatta kalmak için karşınızdaki rakibini yenmeye çalışıyorsunuz.

Survival Play Squid Party APK Android indir

Oyun içerisinde birden fazla hayatta kal yada öl temalı oyunlar yer almaktadır. Survival Play Squid Party APK Android oyunu kalamar partisi boyunca para kazanın ve ölmemeye özen gösterin. Oyunnu yeni sezonlarında patrona ulaşmak için tüm oyunları kazanarak yolunuza devam edin.

Gerçeği araya bir karakterin bulunduğu bu şaşırtıcı oyunda daha fazla öğenin kilidini açmak için çabalayın. Hayatta kalmak için altıgen cam zıplama, kağı çevirme, ddakji kağıt çevirme ve dalgona şekeri oyununu oynayın. Kırmızı ışık yeşil ışık oyununu oynayarak para kazanın ve ölmeyin. Survival Play Squid Party APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Survival Play Squid Party Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amplayin.survival.play&referrer=utm_source%3Dindirvip.com