Days After Survival games indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Days After Survival games indir
Days After Survival games indir

Days After Survival games indir

Days After: Survival games (APK) indir, Android zombi avı hayatta kalma simülasyonu oyunudur. Days After hayatta kal, kaynakları topla ve görevleri tamamla. Days...

Days After: Survival games (APK) indir, Android zombi avı hayatta kalma simülasyonu oyunudur. Days After hayatta kal, kaynakları topla ve görevleri tamamla.

Days After: Survival games APK Android simülasyon oyunları kategorisinde bulunan oyunda hayatta kalmaya çalışın ve kaynakları toplayın. Oyundaki asıl amacınız ne olursa olsun hayatta kalabilmektir.

Days After: Survival games APK Android indir

Oyun içerisinde zorlu bir ortamda hayatta kalmaya çalışıyor, kaynakları topluyor, silahlarınızı ve üstünüzü inşa ediyorsunuz. Days After: Survival games APK Android oyununda haydutlar, zombiler ve vahşi hayvanlarla savaşıyorsunuz. Zombi avları, hain patronlar, evcil hayvanlar ve çeşitli mutanlarla savaşıyorsunuz.

Yolculuğun hiçte kolay olmadığı oyunda aç ve susuzlukla mücadele ediyorsunuz. Çeşitli zombi türlerinden ve vahşi doğada yaşayan vahşi hayvanlardan bazen kaçmaya çalışıyorsunuz. Days After: Survival games APK Android oyununda zombileri öldürün, enfeksiyon saçan haydutları yakalayın ve çeşitli yerler keşfedin. Bu hayatta kalma oyununa benzer multiplayer (çok oyunculu) oynama seçenekleri bulunan Dawn of Zombies Survival APK Android dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Dawn of Zombies Survival APK indir

Days After: Survival games Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=games.alternativa.projectv.test&referrer=utm_source%3Dindirvip.com