Critical Ops APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Critical Ops APK
Critical Ops APK

Critical Ops APK

Critical Ops APK indir, yüksek grafik kalitesi ile oynanabilen Critical Ops Android APK mobil FPS oyunu terörist ve anti-teröristten oluşan savaş oyunudur. Critical...

Critical Ops APK indir, yüksek grafik kalitesi ile oynanabilen Critical Ops Android APK mobil FPS oyunu terörist ve anti-teröristten oluşan savaş oyunudur.

Critical Ops bir FPS oyunu olup reflekslerine güvenenlere hitap edecektir. Oyun 3 boyutlu olarak geliştirilmiştir. Piyasadaki en gerçekçi FPS oyunlarından birisi olduğunu söylemek mümkündür.

Critical Ops Oyun Özellikleri

Critical Ops Android işletim sistemli cihazlarda oynayabileceğiniz oyunda çok sayıda harita bulunmaktadır. Bu haritalardan dilediğinizi seçebilir ve size uygun oyun zorluğunu seçebilirsiniz. Başlangıçta oyunu kolay modda oynayarak kendinizi geliştirebilir ve daha sonra en iyi olmak için yarışa başlayabilirsiniz.

Oyuna bireysel girerek random bir ekip ile savaşa katılabileceğiniz için kendi klanınızı da oluşturabilirsiniz. Oyunda iki taraf bulunmaktadır. Bu taraflardan dilediğinizde yer alabilirsiniz. Critical Ops online multiplayer oyununda ekiplerden birisinin amacı bombayı patlatırken diğer tarafın amacı bombanın patlamasının önüne geçmektedir.

Oyunda kazanan taraf olduğunuz takdirde rakibinizin ekipmanlarına sahip olabilir ve ekipmanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Critical Ops APK oyununda farklı modlar bulunur ve her oyunun süresi farklıdır. Dilerseniz seri oyunlara girebilir dilerseniz de daha kompleks oyunların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca dereceli oyunlara girerek oyundaki sıralamanızı korumak için çaba gösterebilirsiniz.

Critical Ops APK indir

Critical Ops Android APK oyunu cihazınıza yükleyebilmek için en az 78 MB boş yerinizin olması gerekmektedir. Critical Ops çok oyunculu oynanabilen modern silahların bulunduğu yüksek donanımlı aksiyon oyunudur. Critical Ops oyunu PC indirmek için buraya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz. Critical Ops indir

Critical Ops Android indir