Nimo TV – Oyun Canlı Yayını Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Nimo TV – Oyun Canlı Yayını Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciHUYA PTE. LTD.
  • DilTürkçe
  • Boyut157.4 MB
  • Versiyon1.10.48
Nimo TV – Oyun Canlı Yayını Apk indir

Nimo TV – Oyun Canlı Yayını Apk indir

Nimo TV – Oyun Canlı Yayını APK indir, Android oyun canlı yayın platformu Nimo TV ücretsizdir. PUBG Mobile, VALORANT ve benzeri oyunları canlı...

Nimo TV – Oyun Canlı Yayını APK indir, Android oyun canlı yayın platformu Nimo TV ücretsizdir. PUBG Mobile, VALORANT ve benzeri oyunları canlı olarak izleyin.

Nimo TV- Oyun Canlı Yayını APK Andorid işletim sistemine sahip cihazlar için yapılan bir uygulamadır. Dünyanın en iyi ve en büyük canlı yayın platformlarından biridir. Nimo TV ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Bu uygulama sayesinde dünya çapındaki pek çok popüler oyunların profesyoneller tarafından oynanması izlenebilmektedir.

Nimo TV- Oyun Canlı Yayını Uygulaması Özellikleri

Nimo TV- Oyun Canlı Yayını APK League of Legend, Brawl Stars, Ban Bang, PubG Mobile gibi pek çok oyunun oynandığı, karşılaşmaların olduğu ve bunu canlı yayın olarak paylaştığı bir uygulamadır. Bu oyunları iyi oynaması sayesinde ses getiren oyuncular Nimo TV’de yer almaktadır. Nimo TV ile yerel ve global olan espor turnuvaları izlene bilir.

Düzenli olarak anketler, etkinlikler, Pick Me, kim kazanır gibi yapılan etkinlikler sayesinde hem para kazanılır hem de eğlenilir. Kişiler pek çok kategori arasından kendine en uygun olanı seçerek hemen izlemeye başlayabilir. Aynı zamanda canlı sohbet özelliği sayesinde farklı kişilerle konuşulabilir. Bu uygulama aydınlık ya da karanlık modda kullanılabilir.

Nimo TV – Oyun Canlı Yayını APK Android indir

En sevdiğiniz yayıncıları ve takımları canlı izleme imkanı sunan oyun için canlı yayın platformudur. PUBG Mobile, VALORANT, Grand Theft Auto V, Minecraft ve benzeri oyunları izleyebilirsiniz. Nimo TV – Oyun Canlı Yayını APK Android uygulaması Android telefon ve tabletlerinize yada iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Streamer Go Live için Nimo TV APK'yı indirmek için buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 
Nimo TV for Streamer Go Live Apk indir