Cheat Engine
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciDark Byte
  • DilTürkçe
  • Boyut10.34 MB
  • Versiyon1.0

Cheat Engine

Bir tür oyun hile programı olarak uzun yıllardır zirvedeki yerini korumayı başaran Cheat Engine ile çeşitli oyunların ayarlarını değiştirerek yine bu oyunlar için...

Bir tür oyun hile programı olarak uzun yıllardır zirvedeki yerini korumayı başaran Cheat Engine ile çeşitli oyunların ayarlarını değiştirerek yine bu oyunlar için özel olarak yazılan hileleri aktif edebilmek mümkün olur. Hile programları içerisinde kolay kullanımı ve kısa sürede kavranabilir olması ile çok bilinen bir yazılım olan bu programda, neredeyse her oyun için hile hazırlayabilme imkânı mevcuttur. Cheat Engine tamamen açık kaynak kodlu şekilde tasarlanan bir yazılım olup, amatör ya da profesyonel herkes için ideal bir hile programıdır.

Neredeyse Her Oyunda Değişiklik Yapabilme İmkânı

Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlara yüklenen her türlü oyun içerisinde değişiklik yapılabilmesine fırsat veren Cheat Engine sayesinde en zor oyunlarda bile seviye atlayabilmek ya da yeni bölümlere geçebilmek oldukça kolay bir hale gelir. Özellikle zorlayıcı oyunlar için tercih edilebilecek bu program ile oyunlar üzerinde küçük ya da büyük çaplı değişimler sağlanabilir. Başarılı bir oyun hile programı olarak oyunların zorluk seviyelerine doğrudan müdahale sağlayan bu programda kolaylıkla rakiplere karşı daha üstün hale gelinebilir.

Kısa Sürede Kavranabilen Kolay Ara Yüzü

Ufak boyutlu bir program olan bu yazılım, en temel seviyedeki bilgisayar kullanıcılarının bile çok kısa bir süre içerisinde sistemini çözerek kullanmaya başlayabileceği birkaç menü ve özellikten meydana gelir. Tarayıcı oyunları üzerinde de oldukça başarılı olan oyun hile programı isteyen herkes ücretsiz şekilde indirebilir.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *